Unlock Blau.de: Dus je de SIM-kaart te activeren

Wie heeft gekozen voor een blauw-tarief, moet - voordat het kan losplappern - de SIM-kaart in unlock Blau.de. Zoals het inschakelen van werken het meest comfortabel, kun je hier lezen!

The Blue merk behoort tot Telefónica Duitsland en maakt gebruik van het O2-netwerk. Gebruikers die willen in Blau.de krijgen de keuze tussen de tarieven met en zonder contract. Welke bieden u ook kiest: Iedereen heeft de mogelijkheid, haar collectieve downloaden van de blauw naar app comfortabel in gedachten te houden.

unlock Blau.deUnlock Blau.de: We laten zien wat te doen. (Foto: Telefónica Germany GmbH & Co. OHG / Redactie)

Unlock SIM-kaart in Blau.de: Eisen

Eerst moet je kiezen voor een van de plannen. Blau.de biedt tarieven met en zonder contract. De gebruiker kan nu bestellen een van de pakketten online via de website van het merk.

Degenen die niet wensen om de optie om het startpakket kopen in de handel. Dus er zijn blauw arrangementen inclusief in de volgende winkels:

 • Norma en Real
 • Media Markt en Saturn
 • dm
 • Budnikowsky
 • en andere winkels.

Als u het pakket op de markt zijn gekocht, kunt u meteen aan de slag en ontgrendelen zijn simkaart bij Blau.de. Ze hebben gekozen voor de online bestelling, nog een paar dagen te wachten met het betalen met een creditcard. Gebruikers die de starter pakket via overschrijving betaald moet een week wachten tot de zending aankomt, onder bepaalde omstandigheden.

Neem Blue SIM-kaart in werking & activeren

Als u de starter pakket in zijn handen te houden, kunt u het bijgevoegde SIM-kaart te verwijderen en plaats deze in de telefoon.

Active bestellen

 • Als u de kaart in de telefoon hebt geplaatst, dan zijn apparaat wordt ingeschakeld
 • Nu wordt u gevraagd om een ​​PIN 1, die kan worden gevonden in de documenten.
 • Als de PIN geaccepteerd, wordt de telefoon ontgrendeld.

Ontgrendelen wanneer de winkel gekochte

Aangezien Blau.de registratie onvermijdelijk is, moeten gebruikers die hun SIM-kaart in het bedrijf gekocht nu nog make-up voor dit. Online bestellen heb dit al gedaan tijdens het bestelproces. De volgende stappen moeten worden genomen:

 • Eerst moet de gebruiker gaat naar de site. Daar kunt u de SIM-kaart van Blau.de. ontgrendelen
 • Hier geregistreerde gebruikers door het invoeren van hun mobiele telefoonnummer en het internet wachtwoord. Beide informatie is te vinden in het startpakket.

Blau.de via e-mailvia e-mail, via de Blue website. (Foto: Telefónica Germany GmbH & Co. OHG / Redactie)

 • In de loop van de volgende informatie wordt gevraagd: naam, adres, geboortedatum. In het proces, kan de gebruiker de automatische betaling te activeren indien nodig. Wie wil bovendien de credit card of bankrekening moet zijn.
 • Is de registratie voltooid tot de SIM-kaart is geactiveerd, het duurt ongeveer 30 minuten. Om het netwerk operationeel te maken, moet de smartphone dan worden uitgezet en weer aan. Nu kunnen gebruikers hun aanbod gebruiken, afhankelijk van het tarief.

problemen ontgrendeling

Wie houdt er niet verder op een bepaald punt of heeft andere problemen met het activeren wie kan contact opnemen met ondersteuning. Over het nummer op het scherm schot van de klant kan worden bereikt.

Blau.de Unlock DienstHotline - als er problemen zijn tijdens de activering. (Foto: Telefónica Germany GmbH & Co. OHG / Redactie)

map