PAYBACK kaart verloren: Dus je snel vervangende

PAYBACK kaart verloren: Dus je snel vervangende

Snel het gebeurde bij het winkelen, moet je ergens zijn PAYBACK kaart verloren. Wat gebeurt er met de verzamelde punten? Waar en wanneer u een vervanging krijgen? Antwoorden op al deze vragen het hier!

Klanten van de PAYBACK bonusprogramma hebben twee dingen meestal: een terugverdientijd kaart en een gratis PAYBACK app te downloaden op hun smartphone. Waar het vrij moet gezegd worden dat de app is niet absoluut noodzakelijk. Echter, het vergemakkelijkt Points enorm. Zo heb je altijd de eCoupons daar en kan soms spontaan winkelen. Daarnaast kunt u altijd controleren hoeveel punten je hebt verzameld en waar sprake is van de volgende Partner filiaal in het gebied.

PAYBACK kaart verlorenPAYBACK kaart verloren – houd de punten!

PAYBACK kaart verloren – wat gebeurt er met de punten?

In de eerste plaats, voor iedereen duidelijk stuntelende gebruikers out there! Iedereen die zijn kaart heeft verloren hoeft niet in paniek te raken of zorgen te maken over uw score. Voor een ding, kan niemand – tenzij u zelf – doe iets met de PAYBACK kaart. Ten tweede, in geval van verlies van de kaart is geen enkel bonuspunt die heb je hard gewerkt, echt weg. Bovendien zijn er geen extra kosten of iets dergelijks te vrezen, omdat de terugverdientijd klant gemaakt kunnen op elk gewenst moment een nieuwe kaart gratis.

toepassen nieuwe PAYBACK kaart

Als u uw PAYBACK kaart verloren, het is gelukkig niet een probleem om een ​​nieuwe te krijgen. De herschikking gebeurt online via de website van PAYBACK. En dus ga je erover:

Bestel PAYBACK kaart verlorenkunnen online besteld worden over gemakkelijk een nieuwe kaart

 • Eerst moet je de website van PAYBACK te openen en gaat over de bovenste menubalk om de login gebied.

 • Er één aanmeldt. Voor dit klantnummer, PIN-code of geboortedatum en postcode vereist. De meeste hebben niet, zoals je kon lezen van de kaart uw klantnummer in je hoofd dit altijd. nu tot het punt, zijn er verschillende mogelijkheden:

  • U heeft een promo-kaart en leest het nummer van daaruit
  • Oude facturering of punten overzichten
  • informatiemateriaal
  • Contact Service Center: 089-540 20 80 20
 • Na het inloggen, de gebruiker navigeert orde over de punten account om het gebied vervangende kaart die wordt weergegeven op de linker blauwe menu onderstreept.

 • Nu is de gebruiker alle kaarten die op zijn rekening hebben gestort zal worden weergegeven en u de juiste uit te kiezen. Controleer nu weer adresgegevens en bevestig de operatie. Een tip: u kunt, indien zij niet reeds, bestel een partner card het – dan moet je sparen de volgende verlies in het huis.

 • Nu wordt gezegd om geduldig te zijn, omdat de kaart niet zal komen tot 2 tot 3 weken met de gebruiker.

punten verdienen, zelfs zonder een kaart

Zelfs als u uw PAYBACK kaart verloren, hoeft u niet te missen op Points. Als je geluk hebt en een partner kaart heeft, kan afwisselen met winkelen, totdat de vervangende kaart komt. De andere variant is het online winkelen. Hier is slechts op te merken dat u shoppt aan de PAYBACK kant en wordt geregistreerd, dan is de bonuspunten worden ook gecrediteerd één.

PAYBACK kaart verloren: neem contact op met het servicecentrum via de PAYBACK App

Neem contact op met het service center bij het verlies van PAYBACK kaart kan ook gemaakt worden via de PAYBACK App. Deze is beschikbaar voor Android en iOS-apparaten en zorgt ervoor dat PAYBACK klanten punten verzamelen comfortabel en snel toegang tot hun account. Daarnaast heeft de gebruiker leert over de store locator waar de volgende partner winkels liggen en zal worden geïnformeerd over speciale aanbiedingen.

map