Alle feiten PAYBACK Inloggen & Sign-kaart

Alle feiten PAYBACK Inloggen & Sign-kaart

Degenen die willen deelnemen aan de bonus-programma, moet u eerst op de PAYBACK Inloggen registreren en ondertekenen van de kaarten. Hier vindt u alle informatie over de nieuwe registratie en oplossingen voor problemen te vinden!

Meer dan 27 miljoen Duitse gebruikers al bonuspunten verzamelen. Wie wil ook breken met PAYBACK kan scoren wanneer hij wil de PAYBACK App Downloads handig punten gebruiken.

PAYBACK InloggenDus werken voor nieuwe klanten PAYBACK Inloggen

PAYBACK ingelogd: voorschriften voor de registratie

Voordat u zijn passie kunt genieten voor het verzamelen, moet u zich eerst registreren bij PAYBACK. Toegestaan ​​is beschikbaar voor alle gebruikers die minstens 16 jaar oud is en dat een verblijf in Duitsland. De registratie is volledig gratis en kan op drie manieren:

  • Over de online aanwezigheid van PAYBACK
  • Over de partner winkels
  • via app, die beschikbaar zijn als Android en iOS-versie, alsmede voor BlackBerry en Windows Phone is.

Zo draait de PAYBACK registratie

Optie 1: PayPal website & app

Wie maakt PAYBACK ingelogd via de website of app van de bonus-programma, moet er (zoals in de screenshot) eerst zijn e-mail adres op te geven en klik op de knop Akkoord. Zo is het eens een met het versturen van de coupon-mail, alsmede de bepalingen en voorwaarden van de terugverdientijd.

PAYBACK Login Nieuwe klantOnline registratie bij Payback

Nu kan de gebruiker van een kaart van zijn keuze te kiezen. Zeg, kiest hij zijn verlangen partner en kiest tussen PAYBACK Premium, PAYBACK Maestro-kaart of normale trading card.

Daarna moet de gebruiker het registratieformulier invullen. Daar, onder andere, geboortedatum en adres worden gevraagd. De gebruiker ontvangt onmiddellijk zijn klantnummer en kan beginnen om te winkelen. Echter, neem de verzending van de kaart ongeveer 3-4 weken. De app registratie werkt op vergelijkbare wijze.

Optie 2: Partner outlet

Degenen die willen kunnen ook meedoen aan een van de partner verkooppunten op PAYBACK. Zij zullen u de trading card en een tweede kaart, bijvoorbeeld geven voor de partner. In dat geval kunt u ook meteen winkelen.

Belangrijk: boek tickets

Wie heeft de nieuwe applicatie via een Partner uitlaat en het krijgen van de kaart op deze manier, moeten ze nu inloggen. Net als bij de PAYBACK login gebeurt online. Voor deze, de gebruiker eenvoudig gaat naar die pagina. Hij draagt ​​zijn klantnummer, is de ideale partner en vult de Captcha query.

PAYBACK card InloggenRegistreer online kaart

Problemen met inloggen PAYBACK

In de forums kun je weer opnieuw te lezen dat gebruikers problemen aan te melden. Sommige hebben het probleem met de website, anderen in de app of de werkbalk. Voordat we ingaan op de steun van de bonus-programma, moet u de volgende dingen te controleren. Misschien is het probleem lost al zo verder zal worden gegaan:

  • Een internetverbinding is actief?
  • Als de login-gegevens correct?
  • Er zijn twee methoden voor het online-gegevens: Login met wachtwoord of pincode. Just check beide opties.

PAYBACK InlogoptiesTwee manieren van logins

  • test de login via een andere browser
  • De DOM Storage browser moet ingeschakeld zijn. Die is gevonden in de browserinstellingen.
  • Als de PAYBACK login niet aan de app helpt soms alleen in te schakelen op de vlucht modus aan en weer uit. Als dat niet, maar één keer gooien de app van je telefoon en opnieuw installeren.
  • contact in laatste instantie in ieder geval ondersteuning
map