Adventure Time Stream: Wanneer de serie op het net?

Adventure Time Stream: Wanneer de serie op het net?

Tijd van het avontuur met Finn en Jake: De geanimeerde serie van Cartoon Network heeft niet alleen bij kinderen, maar ook veel volwassenen grote populariteit, valt hen, maar ook ernstige en soms filosofische onderwerpen. Maar waar kan de Adventure Time stream vinden – online – en bovenal legaal? We keken rond om te keren. Zo veel kan worden onthuld: de YouTube-app helpt u efficiënter te maken.

Adventure Time streamTijd van het avontuur met Finn en Jake! Maar waar is de juridische stroom? (Foto: cartoonnetwork.com)

The Adventure Time Stream: Waar gaat het over?

Wie heeft er een keer met Finn en Jake reisde naar het land van Ooo, waarschijnlijk afgevraagd wat er daadwerkelijk gebeurt. Wie heeft de mentale reis durfde in de serie voor de tweede keer, wordt nu beschouwd als een fan te zijn. Dus het duurt zijn tijd, toegevoegd. Maar zodra zijn overeengekomen om het, win je met Adventure Time en nieuwsgierige inwoners van dromenland een soort toevluchtsoord van de werkelijkheid en een of andere manier zelfs vrienden.

In de reeks van de mens Finn en zijn beste vriend en adoptief broer, de Hund Jake ervaring, samen met vele andere figuren als Jakes zwerm Princess Bubblegum, vampier-rocker Marceline en de Ice King en zijn trouwe pinguïns onder overhead Penguin Günther horen veel gekke avonturen.

Met humor en charme, de personages bewegen door de post-apocalyptische Ooo en daarbuiten. Daarbij geleidelijk maar in toenemende mate duistere geheimen die ze ontdekken en omstandigheden. Een klein voorproefje in de volgende video:

Wettelijke mogelijkheden voor de stream

Ook de zes Emmy-winnende serie niet is voltooid, in totaal negen seizoenen zijn gepland. Momenteel is de achtste, in 2018 alles zal dan tot een einde komen negen seizoenen in maximaal al actief is. In de Duitse TV is het zevende seizoen momenteel op de betaal tv-zender Cartoon Network, evenals Nickelodeon toont gevolgen. In het Amerikaanse origineel, het achtste seizoen bezig is.

Maar op het internet, kan de serie te vinden. Helaas ontbreekt op Duitse en weer afzonderlijke afleveringen, die vele fans uitbraakt zuur. Er zijn ook tal van dubieuze pagina’s die een stream – meestal in het Engels – aanbod. Hier, echter, loopt u als gebruiker snel het risico wordt doorgestuurd naar vreemde advertentiepagina’s en je kan zelfs een virus oplopen. Daarnaast kunnen gebruikers bewegen dergelijke sites als Kinox.to in een juridische grijze zone.

maar wie wil om legaal te genieten van de serie, kan rondkijken op de volgende portals om een ​​Adventure Time stream te vinden:

  • Amazon Prime video: De video dienst Amazon Prime laat momenteel de seizoenen 1-6, waar de seizoenen zijn gratis beschikbaar van 1 tot 4 in de stroom, maar de andere twee moeten worden aangeschaft. Amazon Prime kun je een maand gratis trial, waarna betaal je 69 euro voor een jaar van gebruik.
  • Youtube: Op de Duitse Cartoon Network kanaal afwisselend altijd drie of vier volledige afleveringen te zien – maar in ieder geval nog niet chronologisch.
  • Nick: Ook op Nick.de, de website van Nickelodeon, zijn er een paar afleveringen, maar niet alle seizoenen.
  • Dailymotion: Wie wil de afleveringen te kijken in het Engels, kan dagelijks zelfs op Dailymotion.com, waar sprake is van een vrij breed scala van Adventure Time Stream.
  • Google Play Store: In de Play Store kunt u de seizoenen downloaden 1 tot en met 8 jou als Android-gebruikers. Per aflevering zul je 0,99 cent te betalen.
  • iTunes: Er is ook de serie over iTunes, ook voor Seizoen 8, voor 1,49 euro per aflevering.

Netflix op de reeks is niet beschikbaar op dit moment, na verloop van tijd werden de seizoenen gezien 1 en 2 en later. 3 en 4

Adventure Time op Cartoon Network op tv

Wilt u de nieuwste afleveringen op tv te zien, heb je de mogelijkheid om dit te doen op Cartoon Network – maar tegen de maandelijkse kosten, waarmee de zender is een pay-TV service. Hiervoor kunt u kiezen service provider dat u wilt gebruiken om toegang te krijgen, omdat het programma kan worden op Sky, Kabel ontvangen Duitsland / Unitymedia / Kabel BW, Telekom Entertain en via de IPTV-programma van Vodafone. Daarnaast kunt u er toegang tot een online streaming dienst die een kind pakket biedt voor 4,99 euro per maand meer dan Magine TV.

map