Wie wil tot op de dag van de 's werelds grootste video portal te ondertekenen, komt niet in de buurt bij het registreren van een Google-account. een Maak een YouTube-account zonder Google dus niet meer mogelijk. Er is maar één manier om de naam scherm nog altijd ruim te wijzigen op YouTube. En laten we u hier. Dit is ook mogelijk via de gratis YouTube-app.

Maak een YouTube-account zonder GoogleMaak een YouTube-account zonder Google - helaas is dit niet meer mogelijk. Voor nieuwe accountnaam, enz. Je moet nu bedriegen. (Foto: pixabay / Redactie)

Maak een YouTube-account zonder Google: nascheiding is mogelijk

Eigenlijk is het heel handig inderdaad: De Google-account fungeert als een login voor een verscheidenheid van Internet-diensten reus - met inbegrip van YouTube. Het probleem is echter, werd al snel duidelijk: Aangezien men alleen kan inloggen met hun Google-account, en de ingestelde hun naam zal verschijnen samen met beeld op de video-platform. En echt geen goed willen dat Google is altijd en overal.

Aan de veilige kant is het natuurlijk om geen behoefte aan een YouTube-login evenaren. Maar dan, mislukte, de mogelijkheid om kanalen te abonneren op, opmerkingen en Likes te verspreiden, en zelfs je eigen kanaal. Degenen die dat willen, dus zal er niet omheen Google.

Enige tijd geleden was er nog de mogelijkheid om de YouTube-account van het Google-account daarna weer los te koppelen, zodat ze konden opnieuw aan te passen zijn eigen naam en een ander profiel beeld op YouTube. Helaas is dit nu niet meer mogelijk. De beeldweergave blijft van Google-account. Echter, de weergavenaam wordt gewijzigd of aangevuld - door het instellen van een bijnaam op Google:

Maak een YouTube-account zonder Google InstellingenOpen je YouTube-instellingen om een ​​bijnaam te geven. (Foto: Screenshot YouTube / Redactie)

Verander YouTube naam is mogelijk - in de vorm van een bijnaam

Dus eigenlijk een naam te veranderen puur op YouTube ook niet meer mogelijk. maar u kunt een bijnaam wilt invoeren. Hier is hoe:

  1. Klik op je profiel pictogram in de rechterbovenhoek en open het pop-up van de YouTube-instellingen (tandwielpictogram).
  2. Bekijkt nu uw accountgegevens. Klik op "edit bij Google" naast de naam van uw account.
  3. U zult landen op Google's "Over mij" pagina. Hier U heeft nu de mogelijkheid om een ​​bijnaam te geven. Daar kunt u ook kiezen hoe je naam wordt weergegeven. De volgende opties staan ​​tot uw beschikking:

    • voornaam achternaam
    • Voornaam "bijnaam" Last Name
    • Voornaam (roepnaam)

Maak een YouTube-account zonder Google GebruikersnaamDe bijnaam kan worden ingesteld met behulp van de Google-account - maar dan geldt ook voor Google ver. (Afbeelding: Screenshot Google / Redactie)

In het overzicht kunt u ook gelijk uw profielfoto te wijzigen. Maar ook hier - net als bij de bijnaam - geldt het volgende: De wijzigingen toepassen op uw gehele Google-account. Maak een YouTube-account zonder Google, en deze twee accounts te scheiden is dus niet meer mogelijk.

Tip: Nieuw account! Wilt u een artiestennaam kiezen voor uw YouTube-account, moet u dan direct een nieuwe account aanmaken. Volg gewoon deze stap-voor-stap handleiding en geven u voor deze Google-account direct naar de geselecteerde naam van de artiest. Dan kunt u dus een nieuw YouTube-account.