Pas op voor aanbiedingen met vermeende Best Fiends Cheats, Hier zijn cheats op het werk. Voor een spel voordeel en een succesvolle slak jacht de volgende trucs schelen. Nu wettelijk bedriegen!

De ontwikkeling studio Serieus Digital Entertainment is geland met de gratis Best Fiends Download app voor Android en iOS een serieuze hit. Meer dan 30 miljoen spelers zijn al bezweken aan de leuke match-3 spel met de kleine minutia tekens wereldwijd. Een snelle blik is alles wat nodig is om zichzelf te tellen tot de volgelingen. En als dat is voor games die men gokt constant dus je wilt beter en sneller dan elke andere cursus. Een cheat alsof het de ideale oplossing, toch?

Best Fiends CheatsJuridische Best Fiends Cheat voeren veiligheid tijdens de reis. (Foto: Serieus Digital Entertainment Ltd./Pixabay/Redaktion)

Bloeiende business met Best Fiends Cheats

Gereedschap voor het vreemdgaan zou geweldig zijn, maar zeker zijn dromen die zijn schuimen - zelfs als het aanbod op het net in eerste instantie geeft een andere indruk. Het spel is ontworpen als een gratis app, maar die worden gefinancierd door middel van advertenties en in-app aankopen. De ontwikkelaars willen uiteindelijk verdienen. Zouden ze nu toe dat cheats of hacking-tools, konden ze inpakken. Best Fiends cheats en deals van deze soort zijn gewoon oplichting.

Het kan zijn dat een aantal van deze downloads werken. Maar meestal is niet zo het. Vooral omdat de gebruiker meestal malware, virussen of onvrijwillige abonnementen vangt. In elk geval loopt hij het risico dat gevoelige gegevens worden getekend. Wie op goede kok kan doen zonder, reikt beste back onze juridische trucs en tips.

Juridische Cheats voor Best Fiends: naaktslakken, pas op!

Dus we raden: Blijf weg van deze hacks en Best Fiends cheats. Dat betekent niet dat er iemand is hier op te geven. We willen gewoon een legale manier te vinden. Hoewel het iets langer duren, maar geen paniek - slakkengang is zo goed niet. Bovendien, het is eigenlijk het doel en de betekenis van een spel als je een beetje te spannen. Onze Deal: De gebruiker brengt een beetje van de uithoudingsvermogen en vaardigheid - we bieden achtergrondkennis en strategie. Daar ga je!

vormen lange ketens

Het principe vereist dat spelers ten minste drie identieke symbolen op een rij geïdentificeerd. Echter, rijen die deze minimale nog beter te overschrijden. Ze hebben niet alleen meer punten toe te voegen, ze helpen ook om het blokkeren van elementen zoals takken of vernietigen blokken en maak ruimte voor nieuwe symbolen die bijvoorbeeld nodig zijn in de taak. Bovendien is het zinvol om het ingebouwde veld grendelelementen om de kans te vergroten lange ketens te verwijderen. Sommige obstakels zoals modder of sneeuw hebben deze meer wedstrijden te worden vernietigd. Men kan ook bommen nemen om zichzelf te helpen.

Je moet ook proberen om lijnen te vormen in de buurt van diamanten. Op deze manier kan de begeerde munt te verzamelen.

Best Fiends Cheat ketensLange ketens te vormen. (Screenshot: Serieus Digital Entertainment Ltd./Redaktion)

Gebruik kleuren en elementen van de Duivels

Wie heeft de mogelijkheid om rijen van elementen die worden geassocieerd met de Fiend te vormen, dient dit ook te worden gedaan. Deze aanpak is een goede vervanger voor Best Fiends cheats en heeft twee voordelen. Ten eerste kan deze ketens meer schade te genereren en anderzijds kan de energie toestanden dus vullen. Daarnaast moet u, indien mogelijk, rekening houden met de kleur van de personages. Dus is het zinvol om blauwe wedstrijden voor Howie, geel met Kwincy te maken en Temper voorbeeld wedstrijden van groene bladeren.

Best Fiends Cheat elementengebruik maken van de elementen en kleuren van Best Fiends. (Foto: Serieus Digital Entertainment Ltd.)

gebruik bommen

Gebruikers dienen Fiends die in staat zijn om bommen te gebruiken. De gebruiker krijgt niet alleen meer mogelijkheden voor de aanval, maar ook kan taken sneller voltooien. Bommen kunnen hier worden gebruikt om een ​​deel van de ketting. De gebruiker kan precies bepalen waar de bom ontploft die deel uitmaken van de reeks moet worden vernietigd. Het gebied kenmerkt zich door witte gestippelde cirkels.

Facebook brengt 30 diamanten

Iedereen die een probleem met Facebook heeft, kan verbinding maken met het spel app met het sociale netwerk. Deze verbinding, die onder de categorie Best Fiends juridische cheats valt, brengt de gebruiker ten minste 30 diamanten gratis. Daarnaast kunt u bij ons op zijn vrienden om nieuwe energie.

Fiends hen uitrusten met vaardigheden

Wat Best Fiends anders dan andere puzzelgames, de mogelijkheid om de vaardigheden van de personages te ontwikkelen. Precies moet men dit ook doen als je kunt. Hoe beter hun vaardigheden, hoe meer schade die ze kunnen veroorzaken.

Het niveau ladder naar beneden

Wie vast een keer in een gebied, maar kan geen gebruik maken van Best Fiends cheats en dan is dit gewoon overslaan. Maar er is een truc die kan zeer nuttig zijn. De gebruiker kan namelijk terug op het oude niveau en opnieuw af te spelen. Wie gebruikt deze kans kan zijn insecten uit te rusten met betere vaardigheden en het verzamelen van items en geld.