beheersen alle 700 Level Deze Fiends beste tips

Sterker dan welke ongedierte killers: onze Best Fiends Tips kan elk niveau op te lossen en maakte de slakken worden gedoofd. Hier lees de ultieme gids!

The Best Fiends Downloaden voor smartphone of tablet is een combinatie van een klassieke drie-rij-spel en een gebouw strategie spel. Met meer dan 40 miljoen spelers Best Fiends is zeker niet langer een geheim, maar deze trucs zijn er:

Best Fiends TipsMet deze tips kunt Best Fiends lost ook de 700-niveau.

Best Fiends Tips: The Basics

Het principe is eenvoudig: Ten eerste moet drie dezelfde elementen horizontaal, verticaal of diagonaal verbonden zijn. Naar aanleiding van deze op te lossen en er zijn nieuwe elementen op het speelveld. De meer gekleurde elementen kunnen worden gecombineerd met elkaar, hoe sterker de aanval op de tegenstander uitvalt en hoe sneller Booster komen in het spel. Help is verkrijgbaar bij de Duivels, kleine gekleurde wezens met speciale krachten die geleidelijk kan groeien en kan sterker worden. Wat is gemakkelijk om te vergeten tijdens het spel, maar beter houdt altijd rekening met de doelstellingen-niveau en het beschikbare aantal treinen. Beide verlies je op zoek naar de langste combinatie als het zicht van de speler kan dan proeven van de overwinning. De eerste van onze beste Fiends advies is dan ook: Wees altijd op doel en treinen!

Kies de beste combinaties

Nogal eigenlijk lange combinaties zijn beter dan korte. Dus hoe meer like-gekleurde elementen zijn met elkaar verbonden, hoe beter. Althans op het eerste gezicht. Echter, op de tweede zijn er andere dingen die je zou moeten overwegen. In de eerste plaats de taak van de hoogte als er gezegd wordt dat 16 gele bloemblaadjes moeten worden gecombineerd, is het natuurlijk handig om zich te concentreren op. Kom worm in het spel, de kleur van de Duivels gebruikte verder helpt dit is een soort van een turbo van pesticiden. Daarnaast kunnen ook worden geactiveerd boosters zoals bommen of omzettingsblokken de Fiends kleur waarmee het gebied bijzonder effectief kan worden gereinigd. Daarnaast moeten inspanningen worden geleverd met zo weinig slagen om het niveau doel voor elke resterende trein te bereiken, want er zijn items en beloningen.

Best Fiends tips Long combinatiesLange combinaties en de ontwikkeling van de Duivels zijn in het midden van de games.

Fiends en artikelen

De Fiends kan verder worden ontwikkeld in de loop van het spel, waardoor ze sterker en kunnen de slakken nog sneller te doen. Maar deze applicatie is mijt - blijkbaar de voorkeur voedsel van de Fiends. Als het niet bestaat genoeg spelers kunnen ook diamanten gebruiken voor verdere ontwikkeling, in aanvulling op goud, de premie valuta in het spel. Beide kunnen binnen de afzonderlijke uitdagingen te verdienen door het vormen van combinaties in aanvulling op de items, of kunnen verzamelen via overbodige functies. Met een beetje geluk kan je zelfs einheimsen energie met een draai aan het rad van fortuin of belangrijke items. By the way, na al de Best Fiends doen een laatste: Als men eenmaal niet goed trein ziet of die u niet, je moet maar even wachten. Na een paar seconden de blokken wiebelen de beste optie voor een succesvolle level voltooid.

map