moeilijke vraag

moeilijke vraag

Met Poser komt de Consumer standaard voor karakter animatie van welke aard dan ook naar de PC. De rendering specialist genereert levensechte lichaam van mens en dier van de stripfiguur of de robot. Voor de bewegingen die je meesleept, hetzij op een echte natuurkunde terug of gecreëerd eigen bewegingen.

geanimeerde menselijke figuren met de Poser Download

Een ruwe functioneel overzicht voor Poser zou er ongeveer zo uitzien: maak geavanceerde 3D-modellen, voorzien van een eigen texturen en renderen in 3D-ruimte. In detail te treden, dus het aantrekken van een heleboel andere interessante goodies: A Inbegrepen veel objecten en texturen, zoals haar, huid, kleren en andere 3D-objecten maken van de overgang naar de 3D-animatie-programma vrij gemakkelijk. Als je alle gemaakt vanuit het niets zelf, maar kan starten, zelfs in de geïntegreerde ontwerper. A little gem animators toe te voegen bijvoorbeeld eigen foto’s en voort te bouwen op basis hiervan een overeenkomstige structuur – zoals vergrijzing functie!

Poser downloaden

Lip sync in Poser dankzij Taal ontwerpers

Echt slim succesvol is de taal ontwerpers. Hier importeren 3D’ler audiobestanden en Poser zorgt voor de synchrone beweging van de lippen en het hoofd en de ogen. Afgewerkte 3D-modellen verplaatsen gebruikers in driedimensionale ruimte met hun eigen camera’s en verlichting. Hier kunt u nu camerabewegingen, bewegingen etc. en "renders" het uiteindelijke resultaat. Het rooster modellen ontwerpweergave wordt geëxporteerd met alle texturen in superieure kwaliteit als één afbeelding of film. Voor zeer rekenintensieve of lange films Poser is gebaseerd op verzoek aan de rekenkracht van andere computers op het netwerk en kan dus bespaart een hoop tijd.

Levensechte lichaam van mens en dier of stripfiguur

Poser is volwassen geworden en maakt het creëren van complexe geanimeerde karakters met veel praktische instrumenten relatief eenvoudig en ongecompliceerd. Elke stap kan worden herroepen door meerdere undo en eventuele problemen overdoen. Of men met de Poser downloaden realistische figuren of liever gekke cartoon wezens te ontwikkelen, het maakt niet uit. Meer 3D rendering programma’s zijn gratis te downloaden in onze software catalogus.

Poser cijfers Download

Beperkingen van Poser

30 dagen op proef. Complex registratielink met inbegrip van de verwerking van betalingen (0, – €) is noodzakelijk. Let op! Hier een betaalde dienst wordt toegevoegd aan de gratis demo, die je wel kunt stemmen.

map