De grandioze afbeelding downsizer

De grandioze image downsizer brengt foto's voor amateur-fotografen in de juiste maat. In tegenstelling tot de naamgeving de freeware verlaagde niet alleen digitale foto's, maar vergroot op aanvraag. Of afzonderlijke foto's of hele reeks afbeeldingen in een map - met de afbeelding converter hun gebruikers PNG, BMP of JPEG-foto's in een enkele resolutie door.

Sneller mail verzenden van foto's via het downsizer Download

Hoewel de naam van de freeware klinkt misschien een beetje eigenwijs en overdreven, maar het beeld downsizer Download bespaart gewoon gebruikers die weinig ervaring in het werken met grote hoeveelheden foto's, veel tijd en werk. Degenen die willen sturen, bijvoorbeeld de foto's van zijn digitale camera die bekend is dat ze meestal worden genomen op een zeer hoge resolutie, komt zonder conversie grenzen. Met het beeld downsizer kunt alle opnamen snel en gemakkelijk omzetten besparingen in een extra user versie om ze per e-mail te sturen.

Download afbeelding downsizer

Geprefabriceerde profielen voor standaard resoluties zijn beschikbaar

Een installatie van mobiele software is niet vereist. kiest men de bron directory op het oppervlak van de grandioze Bildverkleinerers Locatie De afbeeldingen te verwerken. De gebruiker stelt dan de Output grootte van de foto in pixels of percentage vast. Prefab-profielen voor standard-definition 640x480 of 1024x768 zijn zo klaar als handmatige invoer velden voor afzonderlijke pixel maten.

de originele beelden bewaard

op aanvraag handhaaft de vrije helper, de beeldverhouding van de schietpartij in. De kwaliteit van de foto's of de sterkte van de beeldcompressie kan het grandioze afbeelding downsizer tussen zijn "geile" en "würg" ingesteld met de schuifknop. Omdat de freeware alle omgeschaald beelden in een aparte map verplaatst, worden de originelen behouden.

automatisch invoegen willekeurige tekenreeks in de foto's namen

De submap wordt automatisch gegenereerd door het downsizer en verkrijgt de titel in het veld "Naam van de doelmap" wordt ingevoerd. een willekeurige tekenreeks kan ook worden toegevoegd aan het begin van elke bestandsnaam. Wie hier, bijvoorbeeld, "vakantie Kroatië" binnenkomt, krijgt in een originele afbeelding met de naam "P0123.jpg" het gereduceerde beeld "Vakantie-Kroatië-P0123.jpg",

Download afbeelding downsizer batchverwerking

Grandioze beeld downsizer voorkomt vervormingen en onreinheid

Om te voorkomen dat het komt in de gereduceerde beelden naar onzindelijkheid, de functie van de "antialiasing" worden gebruikt. Ook het vermelden waard is de optie "Let portret / landschap", Als deze functie is ingeschakeld, bijvoorbeeld Ook verticale opnamen correct behandeld bij een gewenste pixelgrootte van 800x600 en verkleind tot 600x800 pixels. Dit voorkomt dat de foto wordt in de vervormde liggend formaat geperst met 800x600 pixels. de Gebruikers moeten handhaven van de aspect ratio is meestal zo beelden worden vergroot of verkleind zonder vervorming. Als hij vertrekt één van de twee velden hoogte of breedte lege, freeware berekent automatisch de beeldverhouding.

Beoordeling van de redactie

de redactie van het grandioze downsizer Download Rating

map