na de Photo Sorter XL Download biedt gebruikers een instrument dat hem in staat stelt om grote verzamelingen van beelden efficiënt te beheren. Zo kun je bijvoorbeeld drag & Drop een paar klikken te verplaatsen beelden map en identificeren van dubbele foto's sneller en verwijderen van duplicaten met behulp van de geïntegreerde controles.

Photo Sorter XL Download helpen bouwen aan de systeemmap

Er zijn op de markt een groot aantal softwareprogramma's voor het bekijken van met gratis download. Een van hen is de foto sorter XL van de fabrikant IN MEDIA KG. De tool helpt de fotograaf in het bijzonder in het op orde brengen in grotere afbeelding collecties. Iedereen die ooit heeft gewerkt grote hoeveelheden foto's, kennen de voordelen van een goed gestructureerde database-images te waarderen.

Photo Sorter XL Download

beheer van grote verzamelingen van beelden gemakkelijker te maken

Ten slotte is de uitvinding van de digitale camera en krachtiger geheugenkaarten niet langer een probleem, en om dezelfde scène tientallen keren te fotograferen in om de beste foto's achteraf te selecteren. Op deze manier, veel foto's te verzamelen, zowel amateur-fotografen als professionele fotografen door de jaren heen, die zonder redelijke genaamd mappen en de map-systeem, zijn bijna onmogelijk om over het hoofd, of op het werk met de foto's op zijn minst maar beduidend moeilijk. Precies voor dergelijke doeleinden de foto sorter XL is bedoeld.

Afbeelding management software met een duidelijke gebruikersinterface

De image viewer biedt de gebruiker een aantal instrumenten en gereedschappen bij de hand. Die hulp niet om het overzicht te verliezen en om orde in grotere foto collecties te brengen. De software zelf geeft een overzichtelijke gebruikersinterface. Het hoofdscherm bestaat uit twee vensters. Aan de linkerkant is de bronmap aan de rechterkant het doel venster met de schematische mappenstructuur. Op deze manier kunt u snel en eenvoudig een nieuwe systeemmap maken door afzonderlijke mappen, de foto's bewegen met behulp van de muis of beelden te draaien. Daarnaast kunnen zogenaamde doubletten een foto sorter XL zien snel en beelden efficiënt te dupliceren.

De functies van de PhotoSort XL op een rijtje:

  • Foto's snel sorteren op bron en de bestemming venster
  • Roteren, kopiëren, verplaatsen, hernoemen en foto's verwijderen
  • Metagegevens zoals b.v. Camera type, datum, worden de sluitertijd getoond
  • Duplicate cheque (intelligent wisfunctie voor dubbele foto's)
  • Multi-Rename tool voor bestandsnamen
  • Zoeken met filters (bijvoorbeeld bestandsnaam, datum voor / na, etc ..)
  • Maak eenvoudig mapstructuren
  • Waaronder diverse presentatiemogelijkheden
  • Compleet toetsenbord te gebruiken voor sneller werk
  • Opslagruimte voor foto's kunnen worden bepaald

Beperkingen van PhotoSort XL

Functioneel beperkte proef