foto Label 2023

foto Label

Foto Labeling maakt het invoegen van tekst, het lettertype dozen en ballonnen om een ​​eenvoudige vingeroefening. De gratis foto hulpmiddel download is inderdaad eenvoudig gestructureerd brengt voor eenvoudige etikettering van foto’s, waaronder het gebruik van tekst-effecten, maar dat de juiste functies.

Foto Label download als gratis versie

Het programma downloaden brengt de freeware editie met een preview van alle opgenomen functies op de PC. Het toepassen kan hier zijn, maar slechts een variant van het lettertype varianten genoemd zachte contour. Dus de Gratis Foto Label Download Hoewel enigszins beperkt gebruik en toegediend als extra Show bubbles of Maak watermerk, kan nog steeds in de editor beelden met tekstvakken geëtiketteerd.

tekst, tekstballonnen en Wsserzeichen toe te voegen in de foto

De programma-interface is niet het meest moderne, maar opent zelfs voor beginners relatief snel. Loading images lijkt een beetje ouderwets, de juiste dialoog herinnert zich met een zeer smalle ramen ontwierp een beetje zoals Windows 98 en niet toegankelijk voor de map Favorieten van de huidige Windows-versies om toegang te krijgen. In ruil daarvoor kunnen beelden direct worden gedraaid in het dialoogvenster Open. Als een foto die eerder al werd samengewerkt met de Fotobeschrifter, kan dit ook een zogenaamde correctie bestand dat de eerdere bewerkingen bevat te downloaden.

Foto Label Download

Een voorbereide display automatisch in mini-preview-beeld geplaatst en kan worden aangepast aan uw linkerhand. In het tekstvak gebruikers de gewenste label, inclusief de gewenste lettertype wordt aangepast. Praktisch: Het menu-item Extra -> Mijn doopvonten om te kiezen van de vraag van alle in Windows-systeem lettertypen uit de meest gebruikte geïnstalleerd. Dan, alleen deze worden weergegeven in het lettertype picker van de editor. Dat maakt de keuze duidelijk, vooral wanneer veel lettertypen zijn geïnstalleerd.

  Che tipo di carattere

Photo Editor Download Label

Indien gekozen, kan bovendien Gegevens zoals tekst grootte en kleur evenals de positie van het scherm aanpassen. Echter, de laatste is ook comfortabeler met de muis. Daarnaast zijn instellingen voor effect breedte, kleur en transparantie klaar. Bovendien is de instelling van resolutie en beeldverhouding beschikbaar. De behandeling van dit programma gebied is echter niet erg comfortabel, dus de aanpassing met een ander programma wordt aanbevolen etikettering van foto’s. Wie wil dit streven is geen groot beeldbewerking, misschien heeft al een Picture Viewer geïnstalleerd, zoals gratis IrfanView, die deze werkzaamheden op dezelfde manier je zelf.

Beperkingen van Photo Label

Kan ook gebruikt worden als freeware met slechts één label variant.

Beoordeling van de redactie

Foto Label Download Editor's Rating

map