GIMP thema's

GIMP thema’s

met de GIMP thema’s te downloaden kan de foto-editor vernieuwde gebruikersinterface te geven. Dus de standaardprogramma fungeert niet langer truttig en bewerken van foto’s is nog leuker.

GIMP Thema’s downloaden en installeren

GIMP zelf behoort tot het brede scala aan software voor het verwerking tot een van de meest populaire gratis programma’s. Voorheen werd de Linux-gebaseerde project vaak bekritiseerd wegens gebrek aan functies en zijn bijzondere design. Aangezien dit een open source project, subtiele programmeurs ontwikkeld plug-ins en extensies die de software kan worden aangepast aan de individuele wensen. Dit geldt ook voor een aantal design pakketten. zijn GIMP thema’s te downloaden 25 verschillende programma designs inbegrepen.

GIMP thema's te downloaden

Het gebruik van de foto-editor extensie

De thema’s zijn niet compatibel met oudere versies. De bestanden worden gemaakt voor het specifieke gebruik van de beeldbewerking freeware. Daarom zijn er geen beheerdersrechten vereist voor de installatie van de nieuwe ontwerpen. Het nieuwe ontwerp oppervlak gebruikt, moet ervoor worden gezorgd dat tenminste de versie 2.8 geïnstalleerd GIMP. De thema’s kan worden gebruikt op alle besturingssystemen op hetgeen het instrument is voor het bewerken van foto’s in gebruik.

Grote selectie van GIMP Themes

In de verandering in het uiterlijk, zijn er niet te veel factoren die kunnen worden veranderd. De structuur van de programma-interface wordt alleen gewijzigd door de instellingen en is geen onderdeel van een nieuwe look. Bovendien is de structuur van het werkoppervlak blijft steeds overeenstemmen en het logo van het programma gehandhaafd. Een individuele afbeelding kan niet worden gebruikt als achtergrond gebied. The GIMP alle thema’s in de download aanpassingen aan bar, tekstkleur en de achtergrondkleur werden gemaakt header. Het is verbazingwekkend hoeveel verschillende effecten met deze beperkte middelen is bereikt.

GIMP Thema's downloaden Dark

Surface design met Games Feeling

De meeste wijzigingen in het ontwerp hebben geresulteerd in een vrij donkere gebruikersinterface die doet denken aan kleurencombinaties online games gebruikt. Trouwens, waren zeer gedempt blauw, grijs en groene kleuren gekozen voor de achtergrond. Dit zijn de neon kleuren van de lettertypen in contrast. Zo ontstaan ​​verlichten de afbeelding om te veel kleurencombinaties te bewerken. Bovendien zijn deze achtergronden zijn zeer geschikt voor het werken in donkere omgevingen.

Bright Gimp Themes

Het lichtere ontwerp is vooral gericht op estheten. De tinten gebruikt door een goudbruin, subtiel blauw en groene integreren goed in vele achtergronden. Vooral de thema Tangoish Industrial herinnert met subtiele grijs-witte kleur hellingen op modern, minimalistisch design kracht.

GIMP Thema's Download White

De thema’s transformeren GIMP in een ontwerp parel De gebruiker kan een nieuwe look met het downloaden van GIMP Thema’s de vrije beeldbewerkingsprogramma geven. Hier, het juiste ontwerp voor alle smaken en gelegenheden en werkstijl is.

map