Zoner Photo Studio gratis

met de Zoner Photo Studio gratis downloaden is een gratis alternatief voor Adobe Photoshop en Co op de computer thuis. De freeware verzamelde een aantal interessante en handige tools voor het bewerken en beheren van digitale beelden onder één dak.

Zoner Photo Studio gratis te downloaden met artistieke filters

Bijvoorbeeld van Zoner Photo Studio gratis snelle en eenvoudige muisklik lelijke rode ogen uit de foto's, veranderingen gewenste de grootte en de resolutie van de beelden en heeft ook een aantal chique artistieke filters aan boord. Dus de grafische programma voegt over distortion effecten of spelen met de kleuren van de foto's. Dankzij een batch processing hulpmiddel past deze bewerkingsstappen ook bereid op een aantal foto's te nemen in een keer. Sinds versie 14, de fabrikant biedt ook een online galerie voor foto's delen met vrienden en collega's.

Zoner Photo Studio gratis downloaden

Zoner Photo Studio Gratis komt ook met RAW data deal

Wordt ook gevonden in het kader van Zoner Photo Studio Free is een praktische afbeelding managers inclusief Diashow functie waarmee de amateurfotograaf u altijd een overzicht zelfs in grote fotocollecties. Daarnaast maakt u 3D-versies van zijn schoten en de zogenaamde contact prints met slechts een paar klikken. Ook op beeldverwerking boord heeft ook een aantal aanzienlijke sjablonen voor wenskaarten, fotokalenders en andere gedrukte producten.

Zoner Photo Studio als Free en Pro-versie

De top honden Photoshop kan Zoner Photo Studio Gratis zeker niet uit de buurt van zijn troon af te schrikken, maar om te verbergen de freeware doet nog niet. Wie meer functies, zoals HDR foto's nodig, vinden in het uitgebreide shareware versie Zoner Photo Studio PRO. Interessant voor professionals: in de Pro-versie, de beeldprocessor ondersteunt ook de RAW-gegevens van een aantal op de markt beschikbare digitale camera's.

Zoner Photo Studio Download Effects

Gratis registratie per e-mail van de fabrikant

Na Zoner Photo Studio een gratis e-mail registratie wordt gemaakt door de fabrikant aan de beeldverwerking te testen voor een periode van 30 dagen met inbegrip van alle functies van de Pro-versie. Na deze tijd goed voor sommige functies en foto-editors kan voor onbepaalde tijd te vinden in de gratis versie gebruik. Verdere image bewerkingen worden opgenomen voor het gratis te downloaden in onze software catalogus.

Beoordeling van de redactie

Zoner Photo Studio Gratis Download Geef je mening over de redactie

map