Aide PDF naar DXF Converter

Aide PDF naar DXF Converter

De Aide PDF naar DXF Converter biedt meer vermogen dan alles wijst erop naam van het programma. Per partij, en met een minimale inspanning transformeert de Converter PDF in AutoCAD-formaat DWG aan.

Aide PDF naar DXF Converter converteert PDF te downloaden in CAD-bestanden

aangezien de Aide PDF naar DXF Converter Download uitgangen zowel CAD-bestandsindelingen in verschillende versies, maakt de converter zeer hoge compatibiliteit met nog oudere circulerende AutoCAD uitgaven en andere CAD-programma’s veilig, waarvan sommige zijn te vinden in onze software catalogus. In detail, de CAD converter ondersteunt de volgende DXF / DWG versies:

 • AutoCAD 2.5
 • AutoCAD 2.6
 • AutoCAD 9
 • AutoCAD 10
 • AutoCAD 12
 • AutoCAD 13
 • AutoCAD 14
 • AutoCAD 2000/2002
 • AutoCAD 2004/2005/2006
 • AutoCAD 2007/2008/2009
 • AutoCAD 2010/2011/2012
 • AutoCAD 2013/2014

PDF to DXF en DWG, waaronder verlaging

Uit deze uitgebreide selectie is van Aide PDF naar DXF Converter manier AutoCAD 2000/2002 als een uitwisselingsformaat aanbevolen. De functies van de omzetter beperkt niet te vergeten de pure gelovigen PDF converteren naar DWG of DWF. Zo is bijvoorbeeld de Adobe Reader documenten kunnen ook hetzelfde te verminderen als onderdeel van de conversie, de schaling in stappen van tien procent zijn verkrijgbaar tot een tiende van de oorspronkelijke grootte als opties. Ook kan de Conversie van meerdere PDF-bestanden aan bepaalde bladeren verfijnen van het document en zet een eventueel reeds aanwezige achtergrond. Bovendien andere codering geschiedt over wachtwoorden indien de Einangsdaten geleverd volgens Write of read-only. Bovendien is de Aide PDF aan DXF Converter verwijst optioneel subdirectories bij de omzetting met een geval volledige mappen met PDF’s worden omgezet in DWG of DXF.

converter converteert naar PDF-bestanden in DXF of DWG CAD graphics

PDF-conversie, waaronder vectorisering van ingebedde afbeeldingen

zelfs in de PDF’s ingesloten afbeeldingen het downloaden van Aide PDF naar DXF Converter converteert met orde. Deze worden gevectoriseerde Door een overeenkomstige vinkje ado, waarbij de converter biedt verschillende methoden. Zo kan de vectoren als een centrale of een schema worden uitgevoerd en eventueel geautomatiseerde vertegenwoordigen de achtergrondkleur of als alternatief door te brengen als zwart of wit. Verder beelden zelf die in de PDF kan ook de converter vraagt ‚Äč‚Äčindien gewenst, wat te doen met de graphics te halen.

PDF Converter is DWG of DXF uit

In principe hoeft u alleen maar de beslissing of de Aide PDF naar DXF Converter is aan de gelijknamige bestandsformaat of een alternatief DWG exporteren maken. Dit hangt onder meer om waarmee CAD wordt geopend het omgezette tekeningen en verder verwerkt. Binnen het AutoCAD familie van producten DWG is het opportuun keuze, terwijl DXF wordt geadviseerd als alternatief CAD-tools worden gebruikt. Door de manier waarop kan worden gevonden in de downloadsectie enkele voorbeelden van conversies waarmee men kan een idee van de kwaliteit van de conversies.

Beperkingen van Aide PDF naar DXF Converter

De proefversie is beperkt tot 20 programma start en zet tot vijf PDF’s per pass.

Beoordeling van de redactie

Aide PDF naar DXF Converter Download Editor's Rating

map