Sweet Home 3D werkt als een digitale planners en bewegen Wizard in Windows. Met freeware bouw je 1-1 de lay-out van de appartementen en stelt een millimeter van de positie van meubelen en woninginrichting in een 3D-weergave.

planning van nieuwe droom appartement met de Sweet Home 3D Download

Met de gratis Sweet Home 3D Furniture overal in de drie-dimensionale ontwikkelomgeving kan worden geregeld en aangepast zoals kasten, bedden en tafels. Dit is wat - zoals bij alle software van deze soort - een planning modus beschikbaar waarbij alleen de plattegrond van uw eigen huis wordt getrokken en dan is de 3D-modellen kan worden gepositioneerd. Veel meubels en stukken kunnen verplaatsen naar de gewenste locaties en voorzien van badkamer en keuken met de juiste sanitaire faciliteiten en apparatuur. De afmetingen plaatst de gebruiker, terwijl stevig zo comfortabel als exact.

Sweet Home 3D Download

In een 3D afbeelding kan dan een tour van Sweet Home 3D uit te voeren. Voor de eerste start is het raadzaam bijvoorbeeld Woninginrichting gedownload van de site gereedschap en experiment. De freeware heeft een verscheidenheid van woninginrichting aan boord en creëerde een realistisch model van de nieuwe appartement.

Beoordeling van de redactie

Sweet Home 3D Download Editor's Rating