Hardcopy voor Windows

de hardcopy downloaden creëerde screenshots van de processen op het bureaublad. Hier, de abzulichtende regio is flexibel en onafhankelijk van programmavensters.

De hardcopy Download voor het snel maken en bewerken van screenshots

Met de hard copy Download het krijgt een handige fotosoftware in het huis, dat is gemakkelijk en snel te gebruiken. De download is net zo snel en in een oogwenk screenshots kunnen worden gemaakt van de actie op het scherm. echter een geïnstalleerde Microsoft .NET Framework Framework versie 3.5 vereiste voor de uitvoering van het programma.

Kenmerken en functies van de hard copy software

Het principe van deze software is zeer eenvoudig: Door het indrukken van een knop op de knop rechtsboven op het toetsenbord van een pc van de afbeeldingen worden als een screenshot in een bestand opgeslagen. Ondersteunde beeldformaten zijn: ANI, BMP, CUR, EPS, GIF, HCP, ICO, JPG, PCT, PNG, PSD, PSP, en TIFF.

hardcopy downloaden

het volledige scherm, het actieve venster of slechts delen van het scherm als ellipsen of rechthoeken: Hier kunt u ook het gebied op te nemen te specificeren. De foto-software is vooral handig als u, bijvoorbeeld, het internet ontdekte iets wat je wilt delen met anderen of als er een foutmelding verschijnt, waarmee men kan alleen keer iets te doen. Naast een download hardcopy zijn er nog andere gratis fotosoftware voor het vastleggen van screenshots.

Kleine extra praktische Photo Software

Na het maken van screenshots hebben we een aantal mogelijkheden: De screenshots kunnen vervolgens direct verzonden als e-mail, bedrukt of vervreemd met de beeldverwerking functie. Hier, het beeldformaat verandert, toegevoegde teksten of kan worden gemaakt kleurcorrecties.

Hardcopy Download beeldbewerking

De tekst functie is heel slim om de inhoud van screenshots dichter verklaren of zich aan een informatienota te betalen. Verder kan worden gemaakt op basis van de beelden en galerijen of diavoorstellingen. De lay-out kan worden met de bruikbaarheid van dit instrument helaas iets te wensen over: het is eenvoudig en visueel niet aantrekkelijk. Het is echter duidelijk ontworpen en zelfs beginners zullen geen problemen hebben, goed omgaan met deze foto software.

Beperkingen van hard copy voor Windows

gratis voor privégebruik

Beoordeling van de redactie

Hardcopy voor Windows Download Lees de redactie

map