de SF Card Download alle soorten drukwerk wenskaarten, certificaten, borden, enz. Met een paar klikken hier om zeer individuele creaties te creëren.

SF-kaart te downloaden voor Wenskaarten Build Your Own

Achtergrond, frame, beeld, effecten en tekst - dat zijn de ingrediënten voor heerlijke Cards & Co Je Eigen. Zodra je maar een keer gebruikt om de enigszins muffe gebruikersinterface en voelen, waardoor het werken met SF kaart is ook heel goed uit de hand. Inbegrepen aanbiedingen zoals frames, enz. Zijn vrij in overvloed, maar een kwestie van smaak. Wie de sjablonen niet bevalt, maakt u gewoon summier eigen of maakt gebruik van de additieven in de downloadsectie.

Verschillende functies zijn, zoals het aanbrengen van ingevoerde beelden gereed vormen voor naverwerking. Afgewerkt kaarten kunnen in aanvulling op de druk worden geëxporteerd op aanvraag als een image-bestand of e-mail. Technisch zeker niet op de hoeveelheid tijd die voor de nodige grip is niet zo diep in de buidel. SF card geproduceerd met mooie oppervlak aardige kaart van de glossy wereld. Wie voelt er goed aan met de shareware.

SF Card Download

Beperkingen van SF-kaart

Let op de expressie