de gratis Elke DWG to PDF Converter Download wordt gebruikt om AutoCAD-bestanden te converteren naar PDF. De CAD Converter zijn werk doet, zonder op de pc AutoCAD geïnstalleerd en biedt de pure omzetten van een heleboel zinvolle detail opties, alsook een uitgebreide geïntegreerde instructie.

Elke DWG to PDF Converter downloaden naar AutoCAD converteren

de CAD Converter weegt slechts enkele megabytes en bespaart dus als slechts een keer slechts een CAD-bestand worden doorgegeven aan de opvatting dat een zwaargewicht CAD installatie. Echter, als je liever om te beslissen om Downloads vindt de juiste programma hier op de gratis CAD-software. Men kan ook gewoon net voorbij de opgeslagen CAD-bestand, dat vervolgens ziet de ontvangers door een CAD-viewer. Het voordeel van het passeren van een PDF-bestand echter dat het geëxporteerde bestand niet alleen worden verder verwerkt. De DWG to PDF Converter gaat met bestanden die zijn gemaakt met versies van AutoCAD R2.5 naar de nieuwste AutoCAD 2015 en zet de CAD-formaten DWG, DXF en DWF naar PDF.

Bij het importeren van de bronbestanden ofwel het plaatsen van een bestand door het simpelweg aan de programma-interface te slepen, of een hele map te openen via Map toevoegen. Hier kunt ook instellen of alle ondersteunde CAD-bestanden worden geladen als een bron of slechts één van de converteerbare formats, en als ze allemaal te openen in submappen bevatte map. Dit is erg handig wanneer alle DXF-bestanden worden omgezet in een map met veel submappen in PDF evenals DWF en DWG worden hier opgeslagen

Elke DWG to PDF Converter Download

Opties voor het exporteren naar PDF

De gedetailleerde mogelijkheden van AutoCAD Converters professioneel en vergaande. Zo zijn er tal van Standaard papierformaten van A0 tot C6 en ANSI A tot E, ARCH A tot en met E en wat meer om uit te kiezen. worden geëxporteerd ofwel alle lay-outs bevatten, alleen de laatste actieve, of een naam aan te wijzen, de Model Space, papier of alle Spaces. De volledige omvang van het zoombereik wordt selectief in aanmerking genomen, of de laatste actieve weergave waarmee de AutoCAD document werd opgeslagen. De selectie van de geëxporteerde CAD Converter geheel in één PDF-bestand of het maken van een bestand per lay-out of tekening. de PDF wordt geëxporteerd naar vier verschillende kwaliteitsniveaus.

Elke DWG to PDF Converter Download Export Options

De lijndikte is expliciet ingesteld. Er zijn een standaarddikte als standaard gebruikt bij CAD alternatief één lijndiktes dan 200 douanekleuren kan nauwkeurig worden ingesteld tot 1/100 mm. Maar men maakt ook gebruik van AutoCAD Plot Styles CTB-formaat. Naast bind gebruikers in Any DWG to PDF Converter een externe referentie (xref) en SHX lettertypen. Daartoe een aantal zoekmappen kunnen worden geïntegreerd, wordt automatisch geopend tijdens het conversieproces. Als het gaat om gedetailleerde opties AutoCAD PDF Converter biedt de mogelijkheid om standaard informatie over de auteur, titel van het document, het onderwerp en trefwoorden definiëren PDF. Foto's en Excel-bestanden, alsmede de TrueType-lettertype wordt automatisch op verzoek aan het bestand geschreven en creëert ook een PDF-bladwijzer.

Beperkingen van Any DWG to PDF Converter

De proefversie is beperkt tot 30 programma begint.