foto landmeetkunde

Met beeld-metende betrekking user Metingen van digitale beelden. Aldus kan de lengte van de lijnen in gescande of elektronisch onderhavige plattegronden zeer nauwkeurig worden bepaald, bijvoorbeeld.

Paden en gebieden berekend door het beeld meting downloaden

Sinds foto landmeetkunde inschakeling van de juiste maatstaf voor zijn taak, zal de demo van hun gebruikers omslachtige en foutgevoelige rework te slaan met de rekenmachine. bovendien de expert draagt ​​de waarden rechtstreeks in de grafiek. Alternatief beeld-meting uitvoert afmetingen als CSV-bestand. Deze indeling kan probleemloos worden geopend met Office-programma's zoals Excel voor verdere verwerking. Het beeld zelf kan worden opgeslagen of afgedrukt inclusief de toegevoegde afmetingen verbindingen.

Foto Landmeetkunde Download

Metingen gescande tekeningen

Het imagemeting download is ideaal om metingen op een afbeelding, maak zoals een gescand plan. De gebruiker definieert eerst een schaal bepaald door het specificeren van een bekende lengte van de route. Nu kan hij Meten van afstanden en de totale lengte van een slingerend pad zeer betrouwbaar. De stippellijn de omtrek van een veelhoek, rechthoek, cirkel of ellips kunnen identificeren met de kleine shareware tool.

De tekst kan overal op het scherm worden geplaatst

De werking van het programma blijkt na Foto Landmeetkunde Download en de installatie heel eenvoudig zijn. de Het meten van elementen zijn gewoon met de muis over de afbeelding getekend. Deze kunnen later worden verplaatst, noch op elk gewenst moment en verandering. Elementen kunnen u voorzien van namen en worden ergens op het scherm teksten geplaatst. Op verzoek, het veranderen van de geschetste tekst weer te geven, omdat dit enigszins de leesbaarheid verhoogt. De lettertypen, maten en kleuren zijn net zo vrij de kleuren van de meet-elementen aan te passen. Zoom lijnbreedte en de lengte van de pijl, de gebruiker een muisklik.

Scherm meten afmetingen Download

Foto landmeetkunde ondersteunt nu geneigd tracks

In de huidige versie van de shareware kan nu ook Meten hellende sporen, Bijvoorbeeld, de lengte van een schuin dak. Hiervoor hoeft alleen de hellingshoek bekend. Bovendien kunnen beelden worden 1: 1 afgedrukt geselecteerde schaal. Om vervormde beelden gelijk voor de meting, de gebruiker toegang tot het afkomstig van dezelfde fabrikant Fotogrammetrische beeld rectificatie. Meer foto tools zijn beschikbaar in onze software catalogus gratis te downloaden. Afstanden en gebieden onderzocht in luchtfoto's op de PC Afbeelding meten maatregelen afstanden in een foto, wat vooral belangrijk is voor luchtfoto's van belang. De gebruiker kan een Stel schaal en paden en gebieden nauwkeurig te berekenen. Op verzoek, voegt hij eraan toe labels en slaat de meetresultaten in CSV-formaat - het laatste, maar alleen in de volledige versie.

Beperkingen van beeld-metende

32 dagen trial versie die prints niet worden geëxporteerd of

map