de Gemakkelijk Poster Printer Download aangemaakt uitzonderlijk grote poster met conventionele A4 printers. Door het aan elkaar plakken van de individuele vellen papier poster formaten tot 20x20 meter kan worden gerealiseerd.

Gemakkelijk Poster Printer Download: pagina's lijm naadloos samen in een XXL poster

In het hoofdvenster van Poster Printer Gemakkelijk selecteert u eerst een aan het beeld en de output formaat van de poster te creëren. Gebaseerd op het oplossen van het uitgangsmateriaal shareware geschaalde het onderwerp op het overeenkomstige aantal pixels. In een geïntegreerde preview presenteert Gemakkelijk Poster Printer een miniatuur van de poster, waaruit blijkt hoeveel afzonderlijke vellen nodig zijn om het onderwerp in het gewenste formaat af te drukken.

Gemakkelijk Poster Printer Download

Na het afdrukken van de pagina's kunnen worden naadloos aan elkaar gelijmd om een ​​poster XXL vormen. Gemakkelijk Poster Printer maakt de productie van "te groot" Posters conventionele thuis printers om een ​​eenvoudig streven. de gebruiker moet een zekere mate van vingervlugheid alleen voor de naadloze samenvoegen van beelden mozaïek.