Foto Art iedereen kan. Met de filter effecten van Instagram voor Android is geen momentopname met de smartphone camera kunstwerk. De Android app is meer dan alleen een foto tool - en is inmiddels uitgegroeid tot een waar fenomeen en volwassen sociaal netwerk.

Instagram voor AndroidMet Instagram voor Android niet alleen een app foto's te bewerken, maar een volwaardig sociaal netwerk komt in de smartphone. (Foto: Redactie / pixabay)

Instagram voor Android is meer dan foto's

Lanceerde de mobiele online dienst om foto's en video's te delen is nu ook in 2010, bestaat in zijn huidige vorm onder de huidige naam sinds april 2012 voor Android. In datzelfde jaar werd de app overgenomen door industriële reus Facebook en sindsdien heeft zich ontwikkeld tot één van de meest populaire foto-netwerken.

Met Instagram voor Android-gebruikers kunnen niet alleen foto's met filters bewerken en uploaden van video's. Het kan nu nog vertellen verhaaltjes met Instagram Verhalen die automatisch verwijderen na 24 uur. En veel gebruikers zijn zelfs uitgegroeid tot beroemdheden gebruik van de app deze tijd.

Omdat de app maakt het ook mogelijk om de opbouw van een eigen netwerk aan andere gebruikers. Dus je kunt anderen volgen en kijken hun voer, vergelijken foto's en commentaar.

Instagram voor Android snapshotsSnapshots zijn eigenlijk het doelwit van Instagram. Maar vreemd en nu kunstzinnig ingericht foto's kunnen samen met snapshots worden onderzocht. (Afbeelding: Screenshot Instagram / Redactie)

Oorspronkelijke doelstelling: Leg het moment

De ingebouwde camera in de telefoon kan tegenwoordig veel. En als een constante metgezel is er altijd. Zeg: We kunnen houden binnen enkele seconden al het leven - en deel net zo snel dankzij de andere sociale netwerken en mobiel internet.

En dat deze trend zich heeft kunnen vastleggen met Instagram - social sharing inbegrepen. Al jaren is de kleine programma is ook in handen van Facebook en daarom kan ook snel worden aangesloten op het netwerk. Alle Facebook-vrienden die Instagram gebruiken kan toevoegen op hetzelfde moment als volgelingen. Zo bent u altijd up-to-date als het gaat om de (niet altijd) het leven van alledag.

Instagram Direct, bijvoorbeeld om Stories botweg te laten uit de voeding naar groepen en individuen - en na 24 uur zij zich weer te annuleren, maar ook de normale voeding heeft bovenal: inspiratie ..

Instagram voor Android FiltersDe filters zijn degenen die Instagram maakte het erg populair. Daarnaast kunnen foto's en video's, maar ook handmatig bewerken. (Foto: Instagram screenshots / Redactie)

Filter effecten zijn Instagram populair gemaakt

Na het inloggen kunt u bladeren, volgen de auteurs zoals met Twitter, deel de foto's met je followers en commentaar op de foto's van verschillende Instagramer. Wat heeft de app zo populair maakte, zijn ongetwijfeld de verschillende filter effecten die u de snapshots op kan zetten. Dus dat elk onderwerp is letterlijk een coole foto kunst - of het nu de schijnbaar gewone zondagse ontbijt of een spontaan feest momentopname zijn.

Instagram filtereffecten worden voortdurend verbeterd

De typische filter effecten zijn uitgebreid in de tijd en geoptimaliseerd. Afhankelijk van de versie die momenteel beschikbaar voor meer dan 20 effecten. Naar aanleiding van de Instamatic en Polaroid camera's gemaakt met Instagram foto's en video's hebben een vierkante vorm, maar kan ook worden aangepast. Lineaire en radiale helling en shift effecten, zodat diepte. In aanvulling op de filters, kunnen de foto's ook handmatig bewerken. Sinds 2013 kunt u ook video's plein met verschillende filters met Instagram voor Android op te nemen.

Een account op Instagram ook mogelijk via Facebook

Een gebruikersaccount wordt hieronder gemaakt: Instagram voor Android kan gemakkelijk in onze downloadsectie worden gedownload en - als de app niet direct op de smartphone of tablet wordt geladen - worden overgebracht van de PC naar de Android-toestel.

Dan zoek je je al een gebruikersnaam, vergeten om uw e-mail adres te sturen en een veilig wachtwoord in te dienen. Nadat u rechtstreeks naar de fotoshoot en bewerken. U kunt ook kijken, maar aanmelden met je Facebook login.

Instagram voor Android voor alle situatiesHet maakt niet uit waar we zijn, Instagram met ons. (Foto: Instagram)

Hashtag rage: Instagram heeft gemaakt trends naar voren

Ondertussen heeft Instagram zelfs geleid tot zijn eigen quasi genre. Een van de meest bekende is waarschijnlijk de selfie als een zelfportret alleen of met anderen in de groep. Niet alleen individuen, sterren ook gebruik maken van deze vorm van fotografie voor jaren. is legendarisch bijvoorbeeld het selfie Ellen DeGeneres tijdens de Oscars in 2014, samen met Julia Roberts, Brad Pitt, Angelina Jolie, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Meryl Streep en andere Hollywood-sterren.

Maar het eten trend, sport en kunst op straat zijn belangrijke thema's in Insta-universum. Voor een goede dekking - dat wil zeggen, aan andere gebruikers op de beelden zorgvuldig te maken - er is de mogelijkheid om beelden met zoekwoorden, beter bekend als hashtags begrijpen. Beroemde hashtags worden doorzocht door veel gebruikers, altijd op zoek naar inspiratie.

foto's delen met Instagram voor Android

De afbeeldingen en video's, kunnen gebruikers niet alleen over hun Instagram profiel toen, maar ook rechtstreeks aan Facebook, Twitter, Flickr, Tumblr en Swarm. Natuurlijk kan de foto's die worden verstrekt over de verschillende platformen met "I Like" indicaties en opmerkingen.

Wie de pre-filter effecten, overigens, zijn niet voldoende en willen zelfs een handje te helpen, nog meer software voor beeldbewerking kan hier worden gedownload en afbeeldingen die zijn bewerkt met Instagram uploaden. Dit is echter niet in de zin van de app.