Breien grafiek designer

Het breien grafiek designer Download genereert instructies voor het breipatroon. Met gebreide geschriften de uitleg gemakkelijker te begrijpen in het algemeen en in het bijzonder duidelijker dan bij de conventionele steek-voor-steek gids. De ontwerper biedt goede mogelijkheden voor het schrijven van het breien tijdschriften en om hun eigen symbolen te creëren.

Breien grafiek designer downloaden kunt schrijven met hun eigen symbolen

de Knitting grafiek designer Download biedt al veel klaar pictogrammen die vrienden van de lange dikke naald bezit Write breien chart kan. Ex werkt onder andere bestaat uit de volgende items: rechten mesh, mesh Links, geen mazen envelop en de rand steek. Ook steken 2/3 (gecoat / gevouwen) samen, 2/3 steken over (gecoat / gevouwen) samen, tog 3 mesh gecoat en octrooien mesh, gaas en Kraus verschillende patronen met extra naalden.

Knitting grafiek designer Download

Bovendien, om de gewenste aangepaste pictogrammen inclusief bijbehorende graphics en gedetailleerde en sorteert het gaas overzicht na eigen Gusto orde te scheppen. Dus zijn de meest gebruikte bij het maken van nieuwe steken breien geschriften altijd aan de top.

Font Editors software voor het maken van gebreide geschriften

Na het downloaden breien grafiek designer, toont het programma een monster direct. Het wordt aanbevolen dat een eerste nieuwe breipatronen te produceren en alleen maar om alles te testen. Wanneer u een nieuwe breien tijdschrift zet je naast de grootte van de breirichting, in de hoop om alle "leeg" standaard uitgerust velden. In de regel moet dit waarschijnlijk de gebreide steek, maar er zijn reeds hierboven beschreven steken beschikbaar.

Benader de ontwerper in zijn eigen breien grafiek

Schrijven naar eigen breien grafiek als volgt: Rechtsklik gewenste mesh, plaats links in breipatronen vastklikt. Om een ​​verkeerde klik omgekeerd om de gewenste standaardresolutie achterkant met en plaatst ze in plaats van de verkeerd ingesteld - helaas is dit een beetje omslachtig opgelost. is mooi, maar dat het veld altijd kunnen uitzetten of krimpen de menu-items kolommen en rijen.

Knitting grafiek designer Download procedure

Aanwijzing breien grafiek voor publicatie

Onder het tabblad opgeven breien tantes (en -onkels) Diverse Details voor de presentatie van het breien chart vast. Deze omvatten een titel en een definitieve tekst onder de breipatronen te voegen - dat de omschrijving van het lettertype en kleur. De legende is verborgen in het voordeel van de duidelijkheid van de op aanvraag. Bovendien, hier kunt u het ontwerp, dat wil zeggen de marges en de breedte van elk vak aan te passen.

Beperkingen van gebreide letterontwerper

Beperkte functionaliteit: Nee opslaan, exporteren of afdrukken

Beoordeling van de redactie

Knitting grafiek designer Download Editor's Rating

map
Adblock
detector