Elke DWG DXF Converter

wanneer Elke DWG DXF Converter downloaden is het een bidirectionele omzetter voor CAD DWG en DXF. De shareware zet meerdere bestanden in batch-modus in een keer om, en het moet geen AutoCAD of andere CAD-programma.

Elke DWG DXF Converter Download: conversie van CAD tekeningen

de editor AutoCAD grafische tekening is afkomstig van het bedrijf AutoDesk en wordt beschouwd als CAD programma voor het maken van technische tekeningen gebruikt. Interessant 3D-gereedschappen voor het modelleren van objecten en speciale verbeteringen voor ingenieurs, architecten en andere professionals zijn beschikbaar. De vector-gebaseerde tekenprogramma gericht op objecten zoals lijnen, cirkels en cirkelbogen als basis voor het ontwerp van complexe 3D-objecten.

Elke DWG DXF Converter downloaden

DWG en DXF als industrienormen voor technische tekeningen

de Standaard voor de uitwisseling van tekeningen en 3D-objecten zijn ontwikkeld om AutoCAD bestandsformaten DWG en DXF. Sinds de uitvinding van de DWG format ongeveer 3000000000 dergelijke bestanden zijn gemaakt zoals CAD-gegevens, volgens Autodesk. De DWG formaat is "tekening" (Engl. Voor de tekening), met "normaal" Tekening bestanden. Het compleet eigen bestandsformaat DWF (Engl. "Design Web Format") Is een sterk gecomprimeerd vector indeling die wordt voornamelijk gebruikt voor het bekijken en voor de presentatie op het internet.

omzetten van meerdere bestanden met Any DWG DXF Converter in één keer

De Elke DWG DXF Converter ondersteunt de twee standaard formaten en heeft geen CAD add-on software. De converter kan omgaan met alle versies van DWG en DXF-bestanden van R2.5 naar AutoCAD 2013. Dankzij de batch-modus om meerdere CAD bestanden te converteren gemakkelijk in een enkele operatie.

opnemen of uitsluiten submappen in de CAD-conversie

Na Elke DWG DXF Converter downloaden en installeren van de werking van de CAD-converter is eenvoudig. Ten eerste, de gebruiker selecteert Bestanden toevoegen van de bestanden die moeten converteren. Als alternatief kan het duiden op een map Een map toevoegen en zet alle CAD daarin opgenomen gegevens. Voor dit doel dienen ook de twee knoppen Map toevoegen (* .dwg) en Map toevoegen (* .dxf). Met een klik op Inclusief submappen kan de gebruiker de submappen te schakelen of uit te sluiten.

File uitgevoerd afhankelijk van de versie van AutoCAD

In het type veld Options onder Output File om te kiezen tussen de twee formaten DWG en DXF en de Output File Version kunnen kiezen tussen een tiental ondersteunde versies van AutoCAD: R2.5, R2.6, R9, R10, R12, R13, R14, R2000 / 2002, R2004 / 2005/2006 2007/2008/2009, 2010/2011/2012, 2013). Op deze manier kan de gebruiker aan te passen output file specifiek aan de door hem gebruikte Format. De uitgang van de map is vrij gekozen onder Output File Version. De proefversie van de shareware kan 15 keer starten en de conversies worden beperkt tot een maximum van drie bestanden.

Elke DWG DXF Converter downloadformaat

Beperkingen van Any DWG DXF Converter

Kan 15 keer worden gestart in de proef.

Beoordeling van de redactie

Elke DWG DXF Converter downloaden Editor's Rating

map