prisma app

de gratis prisma app transformeert foto's in kunstwerken à la Van Gogh, Munch en Picasso.

prisma appDe Prism app heeft filters voor sjablonen gerenommeerde kunstenaars zoals MUCHS "de schreeuw",

Uitstekende fotografische filters met de Prism app

Er zijn talloze apps om zijn foto's en aufzuhübschen herwerken. Er zijn maar weinig ontwikkelaars zijn echter in staat om zo'n overtuigende filter te bieden, zoals de Russische Software Studios prisma Labs inc. Het idee is simpel: De filters zijn ontworpen in de stijl van de grote kunstwerken, zoals Edvard Munch's De schreeuw of De grote golf van Kanagawa door Katsushika Hokusai en nog veel meer. Tot nu toe, een totaal van 30 templates van verschillende kunstenaars zijn beschikbaar - te volgen veilig met de volgende updates en nog veel meer.

Prism app Katsushika HokusaiAfbeeldingen: Prisma Labs inc.

Maken en foto's te delen

De Prism app is absoluut intuïtief te gebruiken. Na het starten van de app kan eventueel met de geïntegreerde camera een nieuwe foto of een bestaande geschoten moet worden geladen vanaf de tribune. Na een reeks van kunstwerken, van waaruit men verschillende kunt proberen en te gaan liggen als een filter over het oorspronkelijke beeld verschijnt. Wanneer u het juiste effect hebben gevonden, kan het beeld worden gedeeld door te klikken op het bijbehorende pictogram op Instagram of Facebook of opgeslagen in de galerij. Wie zijn creaties dus via een ander kanaal - bijvoorbeeld WhatsApp en Twitter - wil delen, dus moet eerst caching. Hoewel dit is een beetje ingewikkelder dan vergelijkbare toepassingen, maar dat is om over te krijgen met het oog op de resultaten volledig.

Controversiële toegangsrechten

Voor de app het regende vlak na de release van een veel lof en hakelte aan de andere kant scherpe kritiek. De reden was de uitgebreide privileges die je moest de verkoper te geven. Daarnaast zendt de Prism app beelden naar uw eigen server om er te vervreemden. Het blijft echter de vraag wat gebeurt er eigenlijk met de zo gedeelde gegevens. Tenminste gebruikers van de applicatie en niet bij naam zusterbedrijf vermeld moet uitgebreide rechten te geven. Het geheel doet een beetje van Orwell's Big Brother. Echter, de kritiek gerechtvaardigd is, want het is ook geldig voor netwerken zoals Instagram en Co .. Ook hier vergelijkbare voorwaarden en twijfelachtige toegangs- of gebruiksrechten zijn.

map