Knipprogramma XP

De gratis Knipprogramma XP houdt vrij gekozen inhoud op de desktop. Het screenshot programma werd geïnspireerd door de gelijknamige screen capture tool van Microsoft en heeft een upload-functie voor afbeeldingen om de foto dienst ImageShack gebouwd. Bovendien kan het de snapshots en bewerken snijden.

Knipprogramma XP te downloaden voor desktop snapshots op XP

De zogenaamde "Knipprogramma" kwam met de introductie van Vista naar Windows machines. Vanaf dan verrekend met de Windows eigen bestuur betekent dat met een enkele klik genereren alle snapshots geselecteerde lijnen of volledige Windows. De Knipprogramma XP downloaden zorgt ervoor dat u niet voor de Windows-gebruikers comfortfunctie gemakkelijk kan worden ingebouwd in Windows XP en oudere besturingssystemen.

Knipprogramma XP Download

opslaan afbeelding volledig scherm gedeeltelijke cut of als een foto

Knipprogramma XP biedt veel van de bekende Windows Vista en 7 functies van de screenshot programma op oudere versies van Windows. Gebruikers kunnen eventueel een gedeeltelijk of Houd de gehele inhoud van het scherm als een foto in BMP, PNG of JPG-formaat. Om afbeeldingen met anderen in het netwerk te delen, worden de opgenomen beelden verzonden naar de geïntegreerde uploader om het beeld-hosting ImageShack.

postprocess helderheid en de intensiteit van het beeld

De werking van het kleine scherm capture tool is heel simpel. na de Knipprogramma XP Download en het begin van freeware is in eerste instantie gezien als een kruis cursor. Door de muisknop ingedrukt te houden trekt de gebruiker een willekeurig grote rechthoekige uitsparing aan. Daarna is de verwerking programma automatisch geopend. Hier kan optioneel zijn op te slaan als JPG, PNG of BMP van alleen geactiveerd snapshots.

Knipprogramma XP Download Bewerken

Knipprogramma schrijft nota's over de momentopname

Door te klikken op Bewerken wijzigt u onder andere de helderheid en intensiteit van. Daarnaast heeft de beelden van je vriend voorzien opnemen met geometrische figuren, zoals cirkels of rechthoeken en eventuele eigen aantekeningen. De lettergrootte, het is een stijl allemaal op wil. Door te klikken op het kopiëren eindigt de afbeelding op het klembord. Een export in Paint, de standaard foto-editor van Microsoft is ook mogelijk.

Knipprogramma XP Download Bewerken

verschaft opnames van Knipprogramma XP met timestamp

Verschillende opties zijn beschikbaar onder Opties. De gebruiker kan aangeven dat de geselecteerde secties altijd worden gekopieerd naar het klembord. Het biedt ook de afbeelding met een Tijdstempel en dus de datum en tijd van elke grootte en lettertype en selecteert ook de gewenste framegrootte. In de opties ook een eigen toegang tot Bilderdienst ImageShack worden ingevoerd. een upgrade van Windows XP met screenshot-functie Met de gratis Knipprogramma XP Download upgrade je vooral oudere Windows-versies met een eenvoudig te gebruiken screen capture programma. Al met al, de Duitstalige Freeware een doordachte indruk, hoewel sommige screen capture modi zijn uit te breiden.

map