met de Ashampoo Photo Card Download transformeren gebruikers eigen foto's met slechts een paar klikken op een slimme en stijlvolle wenskaarten. In aanvulling op de vergoeding op basis shareware, de fabrikant Ashampoo een gratis volledige versie van de wenskaart gereedschappen. Dit maakt het maken, het ontwerpen en het verzenden van individuele picturale kaarten een briesje.

Ashampoo Photo Card download bevat meer dan 60 templates chic

Meer dan 60 sjablonen voor allerlei gelegenheden kruiden van de volledige versie van Ashampoo fotokaart met uw eigen foto's, tekst en andere grafische elementen, van eenvoudig dankzij seizoensgebonden festiviteiten. Het maakt niet uit of de afzender wil het huwelijk, de geboorte van de volgende generatie, een leeftijd van 18 of voor het doorgeven van zijn rijexamen feliciteren, zijn klaar omvangrijke vooraf ontworpen lay-outs. Optioneel kunnen hun eigen foto's webcam snapshots geïntegreerd in het oppervlak van de wenskaart software of het gebruik opgeslagen op de harde schijf motieven uit hun eigen fotocollectie.

Full version Ashampoo Photo Card Download

Ashampoo Photo Card heeft vele editing tools aan boord

De wenskaart layout opschieten probleem met de standaard formaten zoals JPG, BMP en PNG, en ondersteunt ook een verscheidenheid aan RAW-formaten. Zelfs HDR-beelden worden op betrouwbare wijze verwerkt. Bruikbaar zijn de ingebouwde bewerkingsfuncties. Aldus kan beeldmalplaatjes worden verbeterd en geoptimaliseerd. Onder andere dingen, kunt u de helderheid, verzadiging, contrast te wijzigen, weerspiegelen de gekozen voor de wenskaart ontwerpen als u wenst en tilt.

Kaarten schip direct vanuit het programma

In de begroeting tekst die de gebruiker heeft om de volledige versie van Ashampoo Photo Card downloaden en installeren van de vrije keuze als lettertype, kleur, grootte en uitlijning. De kaart ontwerpers kruiden ook de lettertypen met effecten en schaduwen op als u wilt. Ten slotte slaat de afgewerkte wenskaarten als een JPG afbeelding op uw eigen harde schijf of zet het in het Windows klembord. De zelf-ontworpen kaarten kunnen online worden gepubliceerd, met inbegrip van Picasa of Facebook. Natuurlijk, een verzending per post is mogelijk om rechtstreeks vanuit het programma, om mensen die dicht bij de gebruiker om een ​​kleine traktatie te bereiden houden. De kaarten zelf gemaakt heeft, u kunt opslaan en bewerken op een later tijdstip. Andere programma's op het gebied "lay-out & DTP" zijn opgenomen in onze software catalogus. de hoofdkenmerken de wenskaart software:

  • Talrijke thematische sjablonen
  • Foto's spiegelen horizontaal en verticaal
  • aan te passen transparantie, helderheid, contrast en kleurverzadiging
  • Voeg uw eigen tekst en clipart
  • Uploaden naar Ashampoo Web, Facebook en Picasa
  • Direct e-mail levering
  • webcam Capability

Full version Ashampoo Photo Card Download sjablonen

Stuur Aangepast Wenskaarten Met de volledige versie van Ashampoo Photo Card Download het maken en ontwerpen van uw eigen wenskaarten is heel simpel: kies een foto of foto met webcam maken, kiest sjabloon, tekst bewerken en versturen wenskaart. Klaar!

Beperkingen van de volledige versie: Ashampoo Photo Card

Gratis volledige versie door het registreren van de fabrikant