de MAGIX Foto's op DVD Download maakt de diavoorstelling van foto's van uw laatste vakantie multimedia-ervaring. De Deluxe Edition shareware integreert ook videoclips in de shows met, en dat zelfs in full HD, 3D en 4K.

Stuur glijbaan en video shows met de MAGIX Foto's op DVD Download

Samen, de snelstarttoetsen net als de deluxe editie van MAGIX Foto's op DVD zijn de intuïtieve interface die geschikt is in de nieuwe versie voor touch displays, automatische compilatie van geselecteerde inhoud en tools voor het post-processing van de geselecteerde inhoud. Terwijl de eenvoudige versie hier moet worden beperkt op imaging, de grote broer steekt ook de hand lichtjes eigenzinnige video's. Verdere zoom en camera bewegingen zijn ook mogelijk met MAGIX Foto's op DVD Deluxe, voor nog meer flair en dynamiek die verschillende effecten.

MAGIX Foto's op DVD Download

Terwijl de easy-versie op muziek gezet hun diavoorstellingen op een conventionele wijze in de luxe versie zelfs een beeld verandering mogelijk is, die is gebaseerd op het ritme van de muziek. De uitvoer van de afgewerkte multimedia shows te doen beide edities voor de binnenlandse televisie, mobiele apparaten en het web. MAGIX Foto's op DVD Deluxe verbrandt ook het werk resultaten, met inbegrip van individuele en unieke bewegende menu's op Blu-ray discs. Onlangs, nodigt u klaar slideshows en uit het programma in de online opslag van TelekomCloud hoog.

Je moet MAGIX Foto's op DVD voor de presentatie van een paar vakantiefoto's? Resounding no. maar al snel als het een veeleisende professionele diavoorstelling met overgangen, achtergrondmuziek en ook weinig moeite om te maken, moet worden wordt het een groot ja uit de duidelijke nee.

De download gebied ook de opvolger van MAGIX Photo Story Deluxe in een testversie beschikbaar is. Met Photo Story, gebruikers maken onderhoudende video's in resoluties tot Ultra HD.

MAGIX Foto's op DVD Download Photo Story