De GS vliegtuigen foto's te beheren de naam van het product zegt het al: Het beheert alle opnamen, hen te voorzien van handige meta-informatie en sorteert ze ook. Voor elk vliegtuig de liefhebbers is er een prachtige aanvulling op de fotocollectie.

De GS vliegtuig image management download voor meer orde in de foto collectie

de Download GS vliegtuigen foto's Beheer is snel en eenvoudig en gewoon bevestig de software is geïnstalleerd. Dit unieke programma brengt gebruikers nu meer overzicht en structuur in zijn vliegtuig foto's verzameling, die hij heeft verzameld over de jaren weg. Omdat met het gereedschap dat hij kan zo een aantal toe te voegen foto's van informatie en beschrijvingen.

GS vliegtuig image management downloaden

Overzichtelijk en eenvoudige bediening

De bediening is zeer eenvoudig: de gebruiker kan afzonderlijke beelden of hele mappen identiek aan het programma te importeren. Daar worden ze dan duidelijk individueel of hem weergegeven in een foto overzicht van de 12 foto's. Klik op elke foto, kunnen gebruikers direct kijken naar de informatie die er over is van de foto worp. De lay-out helpt niet bij te houden verliezen: grof geweven en met veel, maar niet verwarrend datavelden, het gereedschap breekt alle wetenswaardigheden. Om deze reden, zowel computer professionals en beginners goed opschieten met dit programma Afbeeldingen honden: In vergelijking met andere image editing software gratis te downloaden is in feite zeer eenvoudig te gebruiken.

Alle functies en kenmerken van de GS vliegtuig foto's Beheer

Nadat de beelden zijn in het programma zijn ingevoerd, heeft de gebruiker verschillende data velden, moet hij hen te voeden met informatie. In aanvulling op de vele pre-velden, zijn er vier die de gebruiker speciaal kunnen maken. Het is vooral nuttig in de Autocomplete deze datavelden. Bovendien, interne browser van de gebruiker kan dan

  • vliegtuigen Registratie
  • type vliegtuig
  • Coördinaten van het vliegtuig locatieSearch. Al deze informatie is later in diverse formaten afdrukbare: Ofwel, de collector drukt ze in de lijst, tabel of vorm formaat. Dit is vooral leuk als hij wil de gegevens van verschillende vliegtuigen met elkaar te vergelijken.

GS het vliegtuig beheer te downloaden Plane

De tool voor verzamelaars en de luchtvaart vrienden Met een download van GS het vliegtuig management is een mooi beeld editing tool die helpt bij verzamelaars gaat om een ​​lijst van alle nuttige informatie over de verschillende machines duidelijk en altijd goed gestructureerd de hand. Daarnaast is er een mooie, handige programma dat is makkelijk te gebruiken en om deze reden zullen genieten niet alleen vliegtuigen mechanica en piloten, maar ook reizen, machine en vliegtuig liefhebbers.