de Afbeelding delen bijsnijden Download stelt gebruikers in staat uit te snijden individuele mensen of objecten in foto's Precise. De minimalistische software zorgt voor een verminderde functionaliteit in vergelijking met andere programma's voor het bewerken en niet in de war door het gebruik van lagen en maskers.

Precieze beelden snijden met delen van de beelduitsnede te downloaden

Als de imaging software gedownload, kan het 8 op de besturingssystemen Windows XP, Server 2003, Server 2008 is geïnstalleerd, Vista en Windows 7 en Windows. Aangezien het programma werkt alleen met een niveau en afzien van de uitgebreide functionaliteit van commercieel verkrijgbare beeld software, vraagt ​​nauwelijks op de hardware van de machine zijn voorzien. Dienovereenkomstig verminderd is de user interface, geïnspireerd op zijn uiterlijk om oudere Microsoft Explorer-versies.

Afbeelding delen bijsnijden Download

De software is in de navigatie aan het gebruik van een computermuis en alleen geschikt voor gebruik met touch screen of grafische tablet.

Beelduitsnede delen met precieze sneden

De meeste programma's bieden vrijstelling opties die afhankelijk zijn van de inhoud van de afbeelding. Niet zo met de software van CAD-KAS. De fabrikant van de software komen uit het gebied van de technische tekening waarin de voorspelbare nauwkeurigheid van het grootste belang. Tegen deze achtergrond is de werking van de onderdelen van de uitsnede Downloads ontstaan. De beetje wennen hanteren biedt de gebruiker verschillende benaderingen. Het moment waarop een selectie van de pixel begint, wordt weergegeven als een cirkel en zet de pijlgereedschap in elke positie van de foto. lijn begint bij het middelpunt van de cirkel, die de stroom snijrichting aangeeft. Als u al de cut hebt ingesteld, wordt de selectie gemarkeerd met een lijn. De kleuren van de cirkel en de lijnen zijn individueel instelbaar, zodat een goed zicht op het scherm alle achtergronden.

Limited beeldbewerkingsfuncties bij beetje

In de schaarinstrument, de snijrichting een graad bepaald door het wieltje van de muis of informatie op het betreffende gebied. Bovendien wordt de snijlengte aangegeven. Door te klikken op de linker muisknop de kloof geleidelijk afwijkt van de opgegeven regel. In de regel modus aangeklikt de pixels zijn verbonden door een rechte, resulterend in geometrische patronen. In de hands-verstelling van de snijbeweging van de muis over de afbeelding volgt. Als de selectie compleet is, kan de gebruiker tussen de cut-pixel en het beeld nieuw gecreëerde open ruimte geselecteerd.

Afbeelding delen bijsnijden Download resultaat

De bovenstaande opties cut alleen leiden tot niet-geometrische objecten om een ​​benadering van het gewenste beeldpunt. Voor de beste resultaten, is de transparante penseel gebruikt, die fungeert als een gum. Al verwijderd pixels worden hersteld met behulp van de rechter muisknop. De resultaten worden opgeslagen als transparante PNG-bestanden. Foto software engineering aanpak Hoewel het delen van de beelduitsnede te downloaden zijn doel gediend, maar het blijkt een beetje contra-intuïtief te gebruiken. Met de praktijk, de beeldverwerking resulteert in een aanzienlijke resultaten. Het programma biedt geen extra functies en daardoor genoeg geheugen in beslag nemen.

vrijwaart beperkingen van beelddelen

De proefversie is beperkt tot 32 programma begint. Daarnaast is de Save functie is uitgeschakeld en de beelden worden herhaaldelijk voorzien van een demo Note.