pictogrammen van Pasen

Als Pasen wordt kloppen op de deur te hebben overal schattige konijntjes, helder beschilderde eieren en Pasen lammeren verzamelen, waarom dan niet op de computer? met gratis Pasen Icons Download brengt u de juiste stemming op de PC door Windows gehuld in een feestelijke jurk Pasen.

Pasen Icons downloaden geeft de Bunny

Nauwelijks is de dwaas de tijd verstreek, de konijntjes zijn al weer uit. Hoewel het erg rustig hun eieren te verbergen, zijn ze in de supermarkt in overvloed in chocolade vorm op de planken. Overal decoreren bonte eieren, eenden, lammeren en konijnen in de wildste variaties huis en tuin. Dus waarom niet breng een weinig feestelijke sfeer met Bunny en Co aan het werk? Tot slot, voor elke gelegenheid en voor elke smaak een verscheidenheid aan gratis iconen & Editors en bijbehorende icoon software waarmee je iconen ook zelf kan maken. Wie is niet op zoek naar de eieren lang, maar altijd willen hebben gezien, kunnen worden opgeroepen met de iconen Pasen downloaden van de verachtelijke Windows-werkstation een kleurrijke Pasen paradijs.

Pasen Icons DownloadEen selectie van motieven van Pasen iconen download. (Foto: dryicons.com)

Dus de pictogrammen van Pasen worden gebruikt op de PC

Dus het gevoel van Pasen kan ontwikkelen op de PC volledig eerst de pictogrammen van Pasen moeten worden gedownload. Na succesvolle afronding van de download versieren van een virtuele desktop je gaan over. In een mum van tijd alle pictogrammen van het huis ramen kunnen veranderen in kleine konijntjes en eieren. Dit is hoe het is:

  • De eerste stap is het selecteren van het pictogram of het bestand naar een atmosferische Easter jurk te krijgen.
  • Dit bestand en klik vervolgens met de rechter muisknop.
  • In het menu dat verschijnt nu op Eigenschappen.
  • In het tabblad Aanpassen is er op het gebied van Change Icon.
  • Hier selecteert u het pictogram van Pasen - gedaan.

Pasen Icons Download Aanpassen Dus de konijntjes komen op de computer. (Foto: dryicons.com)

Bovendien is de grappige "Eicon" voor privé-gebruik zijn gratis. Wie de kleine Pasen symbolen, maar daarbuiten, zeggen wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, het gebruik, 12,55 US dollar voor een geavanceerde vorm 58,50 US dollars heeft ze klaar voor de reguliere licentie.

Selectie van 15 verschillende pictogrammen & Editors voor Pasen

Het pakket voor de Pasen Icons downloaden wordt geleverd met 15 verschillende motieven. U kunt kiezen uit met en zonder zoete gift voor een ander fel beschilderde eieren en andere konijntje. Sommige van de schattige kleine konijntje in het stuck in een ei, anderen uiten voorzichtigheid symbolen uit de virtuele wereld in zijn hand. Dus het konijn met de rode letter, bijvoorbeeld de e-mail client en de haas kan worden gebruikt met de download icoon voor de download map.

Pasen Icons Download motievenDeze motieven kunnen komen Pasen. (Foto: dryicons.com)

Het maakt niet uit welke je kiest symbolen - de "Eicon" zijn allemaal sfeervol ingericht en de konijntjes zijn schattig met hun grote uitstekende tanden en lange oren. Alle ontwerpen zijn beschikbaar in vijf verschillende maten - van 512 x 512 px tot 32 x 32 px - te hebben. Daarnaast is de Easter Bunny, kom in het ICO-formaat, die wordt gebruikt door Windows voor pictogrammen op de PC. .ai is het formaat dat gebruikt wordt door de grafische programma Illustrator daar.

Beperkingen van Pasen Icons

De pictogrammen van Pasen zijn alleen gratis voor gebruik in privé.

map