Foto Works XL

de Foto Works XL Download biedt veel tools voor het bewerken en retoucheren van digitale foto's. In een duidelijke interface, kunnen gebruikers snijden in hun snapshots aan, veranderen de beeldgrootte of verfijn hun opnames met digitale effecten.

Foto Works XL Download elimineert ook vervelende rode-ogen-effect

Foto Works XL bestrijkt het hele scala van fundamentele instrumenten. In aanvulling op het contrast, helderheid, kleur, scherpte en ori├źntatie van de foto's van de foto-editors verwijderd met een ingebouwde helpers rode ogen effecten. Door te snijden instrument om onderwerpen kunnen gewoon in het midden van het beeld en eventueel voorzien van tekst. Met een aantal effecten en filters Photo Works XL is de final touch om foto's te vragen. In aanvulling op de verplichte inschakeling en vervagen de digitale magische doos biedt tal van andere hulpverleners, zoals moza├»ek, Solarisierungs-, ruis en andere effecten. De shareware in een preview-scherm toont de verschillen tussen het origineel en nachbearbeitetem afbeelding in real time.

Foto Works XL DownloadFoto Works XL Download

Alle basis functies voor beeldbewerking aan boord

Interessant voor professionals: Foto Works XL leest de EXIF-gegevens. Met fotowerken XL-gebruikers krijgen alle basis beeldbewerking functies bij de hand. Nog minder ervaren amateurfotografen slagen uitvoerige retoucheren van foto's dankzij het gemakkelijk te begrijpen interface. Foto Works is beschikbaar in een gratis versie, de zogenaamde vrije foto werkt voor download.

Beperkingen van fotowerken XL

De proefversie heeft geen tijd beperkingen, biedt bewerkte foto's, maar met een watermerk.

map