MAGIX Foto Manager

Degenen die willen hun foto's te bewerken en te categoriseren, die dringend behoefte aan een MAGIX Foto Manager Download. Met deze software kunnen gebruikers ook gemakkelijk hun favoriete foto's en video te delen op sociale netwerken en zelfs cd's en dvd's te creëren.

De MAGIX Foto Manager Download brengt orde in de fotocollectie

Met deze freeware georganiseerd en de gebruiker werkte al zijn digitale foto's en zelfs geïmporteerde clips van digitale videocamera's. Hier, het hulpprogramma leest gemeenschappelijke beeldenformaten en RAW-bestanden. Deze gebruikers nu gecategoriseerd gebruiken deze tools voor beeldbewerking. Naar aanleiding van de gebruiker om zijn afgewerkte foto's en clips ook branden op cd of dvd. Deze worden dan er in opeenvolging met vloeiende overgangen en alle tijdsintervallen tussen elke foto in een soort diashow. Zo biedt MAGIX Foto Manager meer dan veel andere tools voor het bewerken van afbeeldingen gratis te downloaden.

MAGIX Foto Manager Download

MAGIX Foto Manager zorgt voor ongecompliceerd bewerken en delen van foto's

Een download van MAGIX Foto Manager komt met de vertrouwde hulpmiddelen die het mogelijk maken de gebruiker zijn foto's te bewerken en te verfraaien. Deze omvatten een hulpmiddel voor Retoucheren rode ogen en andere hulpmiddelen voor het optimaliseren van

  • helderheid
  • scherpte
  • contrast
  • kleurtemperatuurAls de foto's klaar zijn, kan de gebruiker spelen gemakkelijk uploaden naar sociale netwerken zoals Facebook, Flickr en Co delen en zo makkelijker met zijn vrienden en kennissen. Daarnaast is de tool heeft een gezichtsherkenning voor maximaal tien personen.

Eenvoudige bediening en onontwikkeld mooie grafische van tools voor beeldbewerking

Het programma voor beeldverwerking is een van de mooier zijn soort: het heeft een Duitstalige, lichtgrijs user interface, in het midden van de foto is te zien wat je wilt gewoon bewerken en het menu is aan de linker- en bovenrand van de tools. Door de intuïtieve labels van de functies zowel ervaren foto-editors, evenals nieuwkomers goed opschieten met dit programma.

MAGIX Foto Manager Download screenshots

Een klein nadeel is echter, er MAGIX Foto Manager: Het bestand is relatief groot, zodat het verbruikt veel van de middelen op de computer. Bovendien is een gratis registratie bij de fabrikant na de siebtägigen proeftijd verschuldigd. gemaakt fotobewerking eenvoudig en mooi Een download van MAGIX Foto Manager is een goede keuze als de gebruiker bewerken van hun foto's en video's te organiseren, categoriseren en optimaliseren willen. Met vele functies komt de beeldbewerkingssoftware op de computer, waarvan de werking kan zijn, maar gemakkelijk toegankelijk zijn. Het is dus dit programma is een echte downloaden tip.

Beperkingen van MAGIX Foto Manager

Na 7 dagen, zal een gratis registratie van de fabrikant in rekening gebracht.

map