met de image Fotogrammetrische rectificatie Download kunnen hoek gemakkelijk foto's bewerken. De software zet in perspectief in ** ** schaal oppervlakken.

Rechte hoeken dankzij Fotogrammetrische image rectificatie Download

De gelijknamige methode van fotogrammetrie is de evaluatie van beelden, zodat nauwkeurige metingen kunnen worden bepaald. Een speciale meting camera werd gebruikt voor oorspronkelijk. Daarnaast hadden vooraf Relations punten te integreren in de foto. Als je wilde om de exacte afmetingen van een object in de foto te bepalen, een precieze grootte en moeizaam geometrische berekening was noodzakelijk. Deze software kan de berekening en converteert beeld perspectief in een tweedimensionale afbeelding. Hoewel het functionele beeld egalisatie bestaat voor beeldbewerking op verschillende software, maar dit is niet zo uitgelijnd vertegenwoordiging schaal. Afbeeldingen die zijn berekend met het programma voor fotogrammetrische beeldcorrectie, ook als matrijzen voor CAD tekeningen, daarentegen, zijn geschikt.

image Fotogrammetrische rectificatie Download

Na het downloaden van Fotogrammetrische beeld rectificatie de gratis demo-versie het eerst wordt geïnstalleerd, die kan worden uitgebreid met de kosten.

gemaakt Fotogrammetrische image rectificatie gemakkelijk

De shareware beperkt in functionaliteit van het voornaamste onderwerp en doet afstand van alle franje. Tijdens het navigeren van het programma is een beetje ongewoon, maar de aanpak is vrij duidelijk. Wie wil er een specifieke foto te egaliseren, vereist de coördinaten van een rechthoek met bekende afmetingen. Het gebied dat verdeeld wordt vereffend met een rood vierkant en ging de afmetingen in de desbetreffende velden. Bovendien is de nauwkeurigheid van de informatie op een twee-coma Accurate rotatie van de X- en Y-as kan worden verhoogd.

image Fotogrammetrische rectificatie Download House

Het wordt aanbevolen bij het opzetten check "Nu verwacht niet eerst gelijk", zoals het programma begint anders automatisch berekenen, in een poging om alle tussenliggende stappen, wat kan resulteren in grote bestanden naar een programma crash te reproduceren. Een ander nadeel is de beperking tot een enkel gebied. Deze helaas niet gelijk panorama van bijvoorbeeld twee zijden van het gebouw mogelijk.

Basisfuncties van de beeldverwerking

In aanvulling op het beeld rectificatie, de software kan de rotatie van de output bestand en de berekende foto's. Bovendien, twee beelden tegelijkertijd gelijk en de resultaten kunnen worden vergeleken door stapsgewijze overgang. De cursor functies in de basisinstelling als een gum in het resultaat gebied. U kunt schakelen tussen hen met behulp van vaste grootte pixel via het menu-item "Tekenen in de gelijkgerichte beeld" om de tekengereedschappen groot of klein borsteltje. Daarentegen kan de kleur vrij te kiezen. Praktische Photogrammetry Software Het downloaden van de Fotogrammetrische afbeelding rectificatie programma is geschikt voor degenen die willen delen van een afbeelding te egaliseren zonder al te veel inspanning. Bovendien, de vergelijkingsfunctie grotere projecten uiterst praktisch. De demo-versie biedt een goed inzicht in de functionaliteit van de software.

Beperkingen Fotogrammetrische image rectificatie

De functie Save is uitgeschakeld, ook een bericht demo op de foto's worden weergegeven.