Maak een Facebook-profiel en upload video: Hoe 2023

Maak een Facebook-profiel en upload video: Hoe

die een Facebook profiel video wil in zijn Facebook-account hieronder op te nemen, zal een stap-voor-stap instructies over hoe hij te werk moeten gaan om het snode eigen avatar te wisselen met een nieuwe elegante profiel video ontvangen. meer informatie hier en breng de Facebook-vrienden te bewonderen of lachen!

Maak een Facebook-profiel video naar Android of iOS en upload

Profiel foto’s op Facebook zijn, in plaats Profile video’s zijn een must! Facebook biedt gebruikers de mogelijkheid nu om in plaats laden van een portret foto’s een kleine video clip en aan de bezoekers presenteren. Om de verouderde selfies met de nieuwe generatie van het profiel video vervangen en toon een beetje korte animatiefilm clip op de locatie van het scherm beeld op Facebook van de gebruiker hoeft alleen een slimme telefoon en de Facebook Messenger-app te downloaden.

Spice Facebook profiel met een korte video-profiel

Facebook-gebruikers kunt maken met de smartphone camera en gebruik dit als een profiel video een video met een lengte van maximaal zeven seconden. De Facebook-profiel video wordt weergegeven in zijn eigen Facebook-account als profielfoto. Het profiel video’s kunnen alleen een iPhone of een Android-apparaat, maar niet aan op de Facebook-Web App rechtstreeks op je PC. Niettemin, natuurlijk, de selfie videoclips kunnen ook worden bekeken op de PC of notebook wanneer ze via smartphone en geïntegreerd werden genomen.

  Facebook Messenger icons: Status of the messages

Facebook profiel videomaken en uploaden Facebook profiel video: Wij laten u zien hoe het werkt!

de integratie van Facebook Video profiel: Stap voor Stap

Als u een profiel video op de iPhone of een Android-telefoon insluiten, de Facebook-gebruiker zijn profiel en tik opent eerste op hun profielfoto. Opnemen in een andere tip nieuw profiel Video selfie clip wordt toegevoegd en hun eigen creativiteit bij het opnemen van de vrije loop. U kunt ook op je uploaden naar video of foto aan een bestaande video op de smartphone te selecteren. Nu, een tip is alleen nodig voor het nog verder en dan op de balk aan de onderkant van het scherm om een ​​miniatuurafbeelding voor de video te kiezen. Ten slotte is de gebruiker nog steeds tikt op de iPhone op te slaan of op de Android-apparaat te gebruiken. Klaar!

De Facebook-profiel video’s kunnen worden uitgewisseld op elk moment

Het profiel video’s openbaar zijn, kan worden gezien door alle Facebook-gebruikers en hoe de conventionele beelden ook worden weergegeven in hun profiel. Daarom is een ander tip voor het laatst: De Facebook-gebruikers moeten twee keer nadenken bij het opnemen van het profiel video, die hij verwerkt als een videoclip. Op gênant partij video’s of iets dergelijks zou hij liever doen zonder! Wie niet tevreden is met zijn eigen Facebook-profiel video, kan het toch altijd vervangen door een andere clip.

map