Check out de Facebook Messenger: De truc Geht's

Check out de Facebook Messenger: De truc Geht’s

Wie heeft er tijd op de smartphone een pauze van berichten van een vriend en daarom in Check out Facebook Messenger wil tevergeefs voor een logout. Zet nu de klant toch!

Facebook heeft de chatfunctie van zijn app uitbesteed. Dus wie wil om te chatten op de gaan via smartphone met Facebook vrienden, vereist het downloaden van de Facebook Messenger-app. Zelfs de druk van het moeten een andere app die bij veel gebruikers niet zo goed is geleverd. Bovendien, het mist de app naar iets anders van essentieel belang: een knop Afmelden.

Check out Facebook Messenger

Check out de Facebook Messenger? Afmelden ontbreekt!

Facebook heeft “vergeten” in de ontwikkeling van zijn Messengers één belangrijk ding: de gebruiker heeft geen manier om af te melden bij de klant – althans dat is wanneer de Android-versie op die manier. De gevolgen die zouden kunnen boeren bitter op een of andere gebruiker. Eerst wordt de gebruiker op de hoogte bij elke Mitt divisie en elk gesprek. Afhankelijk van wat hij heeft ingesteld klinkt er een geluidssignaal, trillen de smartphone of duik een push-bericht aan. Dit kan een hele last zijn. Daarnaast is de Facebook Messenger op de achtergrond blijft consequent.

Facebook Messenger uitschrijven geen logout-knop

Android: Bekijk een truc bij Messenger

Android-gebruikers die willen inloggen Facebook Messenger, kan u helpen met een kleine truc.

 • De gebruiker navigeert naar de instellingen van de smartphones in slagen om apps. Voor sommige telefoons de optie wordt aangeduid als App Manager of Application Manager.
 • Er worden alle apps weergegeven. De gebruiker is op zoek naar de komst van Facebook Messenger en selecteert vervolgens.
 • Nu zijn er twee manieren om te draaien een “Sign Out”:
  • (1) De gebruiker klikt in het artikel over “Stop dwingen”. Zo kunt u voorkomen dat het werken in de achtergrond. ook push notificaties in te stellen. Dit geldt totdat de gebruiker de app opnieuw begint.
  • (2) Een andere manier om “gegevens wissen” te klikken. Met deze methode worden de geloofsbrieven gewist, om zo te zeggen, dat strikt genomen is gelijk aan een logout.
 • Het maakt niet uit welke optie je kiest om uit te loggen op Facebook Messenger, moet u nog bevestigen aan het einde met “OK”.

Facebook Messenger unsubscribe kracht stop

inloggen op iOS-apparaten

In vergelijking met de Android-versie, is Facebook later wordt aangebracht op de gebruikers van de iPhone en iPad. Hier is het niet nodig om een ​​truc te gebruiken, omdat de logout functie werd reeds geïntroduceerd. Zo kan de iOS-gebruiker de boodschapper af te melden als volgt:

 • klikt u in de Facebook Messenger-app op het menu
 • Op het laagste punt is er de ingang Afmelden
 • Tik gewoon op en bevestig nogmaals – klaar!
map