Facebook Messenger pictogrammen: Status van de berichten

Bij elke boodschapper, moet de gebruiker zich bezighouden met een aantal andere symboliek. Welke informatie de Facebook Messenger Icons Laat op de verzendkosten status we hier uit te leggen. Maak nu slim!

Facebook is een spin-off downloaden van de Facebook Messenger-app chatfunctie. Gebruikers van het sociale netwerk dus moet deze app als ze willen om te chatten met hun Facebook-vrienden via de telefoon. in aanvulling op het verzenden van tekstberichten naar de Boodschapper ondersteunt ook het verzenden van stickers, gesproken berichten en foto's. De gebruiker kan ook bellen via de messenger te maken. De individuele symboliek in Messenger zal de gebruiker informatie over de manier waarop het is met het verzenden van hun boodschappen te bieden.

Facebook Messenger IconsWat de Facebook Messenger icoontjes - we zien hier. (Foto: pixabay / Redactie)

Facebook Messenger iconen voor messaging

Zo talrijk als de levering van boodschappers, zo gevarieerd is hun symboliek. Elke cli├źnt maakt gebruik van het teken om bepaalde informatie voor de gebruiker herkenbaar te maken. Echter, er is geen samenhang. Terwijl een bepaald teken wordt gebruikt in een chat-app om de gebruiker dat zijn boodschap met succes werd verzonden te vertellen, zo staat in een andere boodschapper dat het bericht is gelezen.handig zou zijn als ze doen tenminste WhatsApp en Facebook Messenger een uniforme symbolen zou gebruiken als gevolg van de buy-out. Helaas mis. Zodat gebruikers van beide Messenger niet volledig op een dwaalspoor worden gehouden, hebben we uitgezocht de belangrijkste Facebook Messenger symbolen die hieronder worden toegelicht.

De symbolen verschijnen op de gebruikelijke wijze boodschapper aan de rechterkant van het nieuws. Er zijn vier verschillende personages, die allemaal rond zijn en een specifieke status van een bericht te bekijken in de chatfunctie.

Facebook Messenger iconen cirkelDeze cirkel geeft aan dat het bericht wordt verzonden. (Screenshot: Redactie)

1. Blue randen ronde

Dit symbool geeft aan dat de gewoon verzonden bericht is. In het algemeen is deze toestand is zo kort dat men zelden ziet de cirkel. Als het symbool langer te zien is, is er waarschijnlijk problemen met de verbinding.

Facebook Messenger pictogrammen cirkel met een vinkjeHet vinkje in de cirkel geeft aan dat het verzenden succesvol was. (Screenshot: Redactie)

2. Blue randen rond met haak

Wordt het blauwe vinkje cirkel, kan de gebruiker aannemen dat de Bericht verzonden was. Nu is de Facebook-server en is op weg naar de ontvanger. Ook deze zichtbaar is meestal slechts een paar seconden. Het blijft echter, in dit stadium, kan het zijn dat de ontvanger de telefoon heeft uitgezet of heeft op dit moment niet over een netwerk.

Facebook Messenger pictogrammen blauwe cirkelHet bericht is afgeleverd, zegt dat dit symbool. (Screenshot: Redactie)

3. Blauwe cirkel met vinkje

Als de cirkel is nu blauw geschilderd, wat betekent dat de Bericht succesvol afgeleverd was. Dit symbool mag echter niet verward worden met een leesbevestiging zijn.

Facebook Messenger Icons Mini AvatarHet bericht is weergegeven op de smartphone van de ontvanger. (Screenshot: Redactie)

4. Mini Icoon van Avatar

Dit is de vierde en laatste van de Facebook Messenger pictogrammen om berichten te verzenden. Verschijnt met de zender de miniatuur van de ontvanger, het bericht op de smartphone werd weergegeven. Eigenlijk kun je het symbool dus noemen leesbevestiging. Echter, er zijn critici die zeggen dat de ontvanger zou kunnen hebben ongelezen verwijderde het item na het openen van het zelfde. Echter, deze veronderstellingen zijn nogal uitzonderingen en kan worden verwaarloosd.

Symbolen van de Boodschappers in de lijst met contactpersonen

In Daarnaast zijn er Facebook Messenger pictogrammen die worden gebruikt in de lijst met contactpersonen. Wie Gebladerde tijden door zijn lijst van Facebook-vrienden zullen het pictogram Messenger op sommige ontdekken. Dit geeft aan dat de klant op de persoon wordt geïnstalleerd en gebruikt. Vrienden hebben echter een beetje f naast hun profielfoto, zijn nog niet actief op Messenger. Wie anschreibt deze personen nog steeds op de Messenger stuurt automatisch met een uitnodiging om mee te doen.

Facebook Messenger iconen lijstEen ander symbool van de lijst in Facebook Messenger. (Foto: Facebook)

map