Weergave Overlay erkend: Fix Android-6-probleem

Foutmeldingen zijn nooit leuk - zeker als je weet wat te doen met hen. Veel Android marshmallow gebruiker is geweest met de boodschap Weergave overlay gedetecteerd rond geïrriteerd zijn beurt relatief betekenis. Achter deze zogenaamde zwevende apps zoals de Facebook Messenger-app. Hoe werkt het "fout" aanhoudt, we hier uit te leggen:

Weergave overlay gedetecteerdde boodschap "Weergave overlay gedetecteerd" verschijnt. Wat te doen?

Toon Overlay erkend: de oorzaak

Boven alles, de gebruikers van een Samsung Galaxy S5, S6 en S7 worstelen met het bericht, in het bijzonder wanneer ze net een upgrade naar heemst. Maar ook gebruikers van andere Android-smartphones, waaronder een aantal Motorola-toestellen hebben het probleem gemeld.Het apparaat waarschuwt plotseling dat een beeldscherm overlay is erkend en zijn de volgende aankondiging:

"Om deze permissie instelling te wijzigen, moet u eerst weer te geven overlay op" Settings " > Schakel "Apps". "

Ook een knop die rechtstreeks leidt naar de instellingen beschikbaar is. Maar veel verder de boodschap ons niet te krijgen. Want vanaf hier zijn we niet echt komen als een "scherm overlay" nergens wordt genoemd.

De oorzaak van het bericht is gerelateerd aan de zogenaamde zwevende apps, met inbegrip van de Facebook Messenger. Voor dergelijke toepassingen de functie van het positioneren van kleine onderdelen anderen. In het geval van Facebook Boodschappers zijn de profielfoto's als kleine cirkels die wanneer er nieuwe berichten op het scherm verschijnen. Als u een nieuwe app nu installeren die specifieke toegangsrechten vereist, terwijl de drijvende app is geopend, wordt het bericht, dat op zijn beurt voorkomt rechten kunnen worden toegewezen verschijnt. Een fout heeft hier daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Integendeel, het is een veiligheidsmaatregel Androids te beschermen tegen kwaadaardige apps die leggen over het scherm en kan de gebruiker iets doen alsof.

Toon Overlay erkende problemen oplossenOver de instellingen en het menu van de toepassing kan worden opgeroepen "drijvende apps" uit te schakelen, zodat de foutmelding slechts eenmaal niet meer verschijnt.

bericht uitschakelen vergt een beetje werk

Zo kan de verklaring worden uitgeschakeld, moet u eerst uitzoeken wat apps zijn verantwoordelijk - dat alle apps, in welke componenten - kan op het scherm en alle andere apps te zetten - net als de profielfoto's in Messenger. Dat kan zijn, of de Edge paneel ook tuning apps of apps van de Samsung Galaxy om de weergave te wijzigen. De overeenkomstige toepassingen kan als volgt worden gevonden:

  1. Open instellingen.
  2. gaat u naar de applicatiebeheerder en bel de geïnstalleerde apps.
  3. de toegang apps die aan het begin of kies, maar ten opzichte van andere apps kan worden aangetoond via de multi-box in de rechterbovenhoek (drie punten) kan zijn.
  4. De drijvende apps worden hier weergegeven. Nu is het tijd om te proberen en geleidelijk aan apps die ontdoen van de drijvende toestemming om te zien waaruit komt de fout.
  5. Is de dader app gevonden, kan de nieuw geïnstalleerde app waarin de fout is opgetreden, opnieuw te openen en opnieuw toewijzen de vergunningen. De foutmelding niet meer verschijnt.
  6. Na dat de gehandicapten in de vierde stap zwevende functies moeten worden ingeschakeld de apps werkzaamheden dienovereenkomstig opnieuw.

Tweede optie voor het oplossen van problemen

Maar er is een tweede manier die het probleem verhelpt:

  1. Start het apparaat opnieuw en houd de volume omlaag-toets bij het opstarten. Het apparaat start in de veilige modus, waar alle apps zijn uitgeschakeld.
  2. Open nu de instellingen en selecteer de Application Manager toepassingen.
  3. Bellen instellingen voor de app met de foutmelding, en machtigingen voor alle app-rechten sectie te veranderen. Aangezien alle andere apps zijn uitgeschakeld, verschijnt er geen foutmelding.
  4. De instellingen en herstart apparaat.

Als het bericht "Weergave overlay gedetecteerd" verschijnt bij het installeren van een andere app, kun je weer verder gaan op die manier. Dus het probleem moet in ieder geval - worden opgelost - voor nu. Als men wil om te voorkomen dat ze weer verschijnen en heeft al bedacht welke app verantwoordelijk was, dan kunt u deze cursus te verwijderen, als je kunt doen zonder het en wil.

Maar het kan ook zijn dat de op Samsung-apparaten nu geïntegreerd één hand te bedienen is verantwoordelijk. Als al het andere faalt, zet gewoon het uit kort en kijken of het werkt nu.

map