Verwijder Shpock Account: Hoe het gedaan 2023

Verwijder Shpock Account: Hoe het gedaan

Niets meer te verkopen of doorbladerd genoeg voor tweedehands goederen? We laten zien hoe zijn Verwijder Shpock Account kan. Nu slimme & terugtrekken uit de vlooienmarkt business!

Het idee van Shpock is niet geheel nieuw – er is dus naast eBay al vele andere ingedeeld markten die werken volgens hetzelfde principe. Echter, de Shpock brengt app downloaden met een paar leuke functies die het opzetten en op zoek naar producten van welke aard dan ook zeer aangenaam. Dit geldt in elk geval de functie die u kunt kijken naar mogelijkheden in de nabijheid. Dit maakt de afwikkeling van een transactie echt heel eenvoudig.

Verwijder Shpock AccountWe laten zien hoe hij zijn account te verwijderen Shpock

Verwijder Shpock rekening na slechte ervaringen

Over het geheel genomen, de gebruikers van de app zijn eigenlijk tevreden. Er zijn echter twee punten die men kan verplaatsen of de andere om hun rug Shpock draaien.

De eerste reden is dat de virtuele rommelmarkt is nog niet zo wijdverbreid, zoals eBay Classifieds. Als gevolg hiervan zijn er nog steeds te weinig vooruitzichten voor sommige producten. Dus klagen sommige gebruikers dat het moeilijk is voor hen om hun aanbiedingen naar de man. Natuurlijk kan dit frustrerend zijn.

De tweede reden is het zwarte schaap die er zijn. Dit heeft natuurlijk niets direct te maken heeft met Shpock. Dit is een verschijnsel dat kan worden waargenomen op alle reclame markten als deze. Dus als je een slechte ervaring hebben gehad, omdat hij werd opgelicht, bijvoorbeeld, krijgen geen geld of door slechte goederen hoeft niet per se Shpock verantwoordelijk te maken. Echter, het is meer dan begrijpelijk als je wilt gaan naar dergelijke ervaringen, heeft geen zin om vlooienmarkt en zijn Shpock account te verwijderen.

  Delete Shpock Account: How it's done

Verwijder Shpock account EDe rekening kan alleen worden verwijderd door steunbetuigingen

Zo zal de account verwijderd

Men zou verwachten dat je gemakkelijk zijn rekening met Shpock kunt verwijderen op de app of op de website. Helaas werd deze optie niet geïntegreerd. In plaats daarvan moet de gebruiker overgaan tot zijn account te verwijderen als volgt:

  • De enige manier om te verwijderen loopt direct door de ondersteuning van Shpock. Zo heeft de gebruiker te sturen naar dit adres ([email protected]) en in het te beschrijven zijn zorgen en vragen voor de verwijdering van uw account e-mail.
  • De mail moet niet overeen met een bepaalde vorm. Maar zij moeten de gebruiker gegevens bevatten. dus zorg ervoor dat e-mailadres en gebruikersnaam op te geven.
  • Shpock vraagt ​​ook dat de gebruiker een reden voor zijn beslissing aangeeft. Maar dit moet worden opgevat als een vrijwillige optie – die niet wil of nodig hebben. De rommelmarkt zal alleen op deze manier problemen op de grond blijven om de app te verbeteren en daarmee te voorkomen dat meer en meer gebruikers op hun account Shpock verwijderen gaan.
map