over verkoop Shpock is eenvoudig. We onthullen wat Shpock verkopers alles in hun aanbiedingen die moeten er rekening mee. Probeer het nu, duidelijk kelder of zolder leeg en geld te verdienen!

Inschakelen Flea Market-app en verkopen meer dan Shpock

Shpock ("Store in uw Pocket") Hiermee kan de online marktplaats platform via de app Shpock de particuliere aan- en verkoop van tweedehands goederen in de directe omgeving. Wie heeft er dingen in huis die niet langer nodig dat hij, kan overigens verdienen meer dan Shpock wat extra geld. De Shpock app kan worden geactiveerd via Facebook, zodat je al een account is snel en eenvoudig opgezet. Als alternatief kan de Shpock gedaan registratie via e-mail en SMS bevestiging.

verkoop Shpockverkopen meer dan Shpock en geld te verdienen voor tweedehands goederen.

maken Shpock weergave online: Vind het!

Daarna kan de Shpock gebruiker te zien aan de andere gebruiker of voor verkoop aan hun eigen aanbod te uploaden. Dit werkt heel simpel: Neem een ​​momentopname van de objecten te koop artikel, voer een titel, beschrijving en de gewenste prijs en je hebt de Shpock fotoweergave online. De eigen Shpock advertenties kan splitsen of via Facebook, Twitter, SMS of e-mail met vrienden en kennissen ze worden geattendeerd op andere interessante aanbiedingen.

Via Shpock kopen en verkopen is gratis!

Heel handig is de mogelijkheid van het sorteren van de aanbiedingen op afstand tot de beste koopjes in de omgeving. In vergelijking met andere online veilingen kopen en verkopen bij Shpock is gratis. Er is dus nog niet Einstellgebühren verkoopkosten. Echter, als je zou willen zijn aanbod meer dan normaal te markeren, kan het betaalde premium functies in beslag nemen.

set Shpock juiste prijs

Shpock gebruikers natuurlijk afvragen wat wordt verkocht en hoe ze zelf het goede prijs. Wat kunnen we verkopen, dus al met Shpock? Naast het wettelijk verboden dingen, is namaakproducten en eten alles bijna toegestaan. Natuurlijk, de conditie van het gebruikte product en eventuele gebreken in de vaststelling van een eerlijke prijs moet altijd worden nageleefd. Een Shpock verkoop is bindend als beide partijen instemmen met de deal, dus als een aanbod wordt geaccepteerd en bevestigd de andere partij dit. Wie houdt geen aanbod geschikt vinden, kan een tegenbod, die het gevolg zijn van de koper moet accepteren om de koopovereenkomst te maken.

Shpock verkopen tweedehands goederenTweedehands over Shpock verkopen op de rommelmarkt app

Shpock Deal te annuleren en reset het product

U kunt een deal te annuleren, zolang deze niet is bevestigd door beide partijen. In dit geval is het echter niet meer mogelijk, zelfs contact met de potentiële koper te maken. Als u de Shpock te verkopen met de koper niet akkoord gaat, kan de deal worden beëindigd door onderling overleg en het product te worden ingesteld op een nieuwe prospect snel te vinden. Alle gebruikers die al eerder interesse hebben getoond in het product zijn gemeld, waardoor de kans op het snel vinden van een nieuwe koper verhoogt.

wijzigen van een Shpock advertenties later

De Shpock advertenties kunt bewerken en veranderingen in de titel, beschrijving, prijs en categorie te maken, dit echter alleen tot u een aanbod om het product te krijgen op elk moment. Daarna kan de prijs alleen maar naar beneden worden gecorrigeerd. Ook het artikel site kan niet achteraf worden gewijzigd. De betaling dient bij persoonlijke aflevering of een rembours of Paypal.