Gratis Spotify zonder reclame luisteren: Hier is hoe! 2023

Gratis Spotify zonder reclame luisteren: Hier is hoe!

Wie Spotify zonder reclame wil horen, maar wil geen betaald abonnement te sluiten, kan deze truc gebruik maken van alle functies van de streaming-dienst volledig legaal en zonder onderbreking!

Wat nodig is, is alleen de gratis te downloaden AdBlock Plus. De tool is, als reclame filters zoals pop-up blocker, die zelfs erin slaagt om de advertentie van de Zweedse muziek streaming-dienst te onderdrukken. AdBlock Plus werkt in de meeste browsers Google Chrome, Opera en Safari en is te vinden op de nu 40 miljoen computers.

Alleen met de webplayer: Spotify zonder reclame

Iedereen die wil de volledige kracht van Spotify genieten zonder reclame, maar slechts met één van de bovengenoemde browser en web-speler. aangezien alleen grijp hier AdBlock Plus en de onderbrekingen te verbergen. Dit werkt overigens ook met de mobiele versies van de browser als het blokkeren van advertenties. Alle andere toepassingen Spotify – of ze nu mobiele apps voor iOS of Android of download voor Windows of Apple – zijn helaas resistent tegen deze truc. Na het downloaden van het blokkeren van advertenties behoeften van alleen geactiveerd worden en al het web speler kan worden gestart. Na het ondertekenen van zijn toegang tot bijna alle functies van premium accounts kunnen gebruiken en genieten van muziek, audioboeken of games ad-free.

Spotify zonder reclameDankzij AdBlocker Spotify zonder reclame luisteren.

Alle premium-functies met twee beperkingen

Wie hoort gratis Spotify zonder reclame, kan de service te gebruiken bijna zonder beperkingen. Omdat de vrije toegang door advertenties gefinancierd, zijn er slechts twee beperkingen dat je hoeft te lijden met de AdBlock truc:

  No more advertising! Advertising block with Firefox
 1. De offline modus is alleen beschikbaar met een premium abonnement eigenlijk.
 2. De geluidskwaliteit is niet hoog in de gratis versie definitie.

Anders kunnen alle functies worden gebruikt en er zijn een heleboel:

 • Toegang tot meer dan 30 miljoen nummers en twee miljoen afspeellijsten
 • Veel audio boeken en spelletjes
 • Shuffle Play mode
 • of liedjes over te slaan zonder beperkingen op onmiddellijk af te spelen
 • afspeellijsten maken, beheren en luisteren
 • Sla albums in de bibliotheek
 • luister radio stations
 • volgen kunstenaars
 • inspelen op de individuele smaak afgestemd muziek suggesties
 • Een wekelijkse playlist op basis van de favoriete muziek

Wie wil er niet om een ​​uitstekende geluidskwaliteit en off-line of die een slecht geweten voor vrij gebruik te missen, heeft echter hun toevlucht nemen tot een premium account. Die kan worden getest voor een maand gratis en kosten naar aanleiding van 9,99 euro per maand. Studenten besparen 50 procent van de prijs en de gezinnen kunnen genieten van een uitgebreid korting. Voor 14,99 euro maximaal zes personen ten volle te profiteren van de muziek streaming provider kan nemen. Met een maximum aantal gebruikers te uitgeput dat zijn niet eens 2,50 euro per persoon per maand.

map