blok met deze eenvoudige truc YouTube Advertising

blok met deze eenvoudige truc YouTube Advertising

Met een eenvoudige truc kan de Blok YouTube-advertenties en alle inhoud van de video platform kunnen worden gestreamd zonder onderbreking. hier is hoe het eruit ziet vloeistof clips!

Op het videoplatform YouTube, zijn er in principe twee vormen van reclame. Banners die worden weergegeven rond het videovenster en commercials die voor de eigenlijke clip worden gespeeld. Beide opties kunnen het genot van streaming muziek, films of favoriete kanalen loop der tijd aanzienlijk te beperken. Maar dit moet niet zijn: De makkelijkste manier is om te downloaden en installeren van een gratis reclame filter zoals pop-up blocker, Adblock Plus. De tool bestaat inmiddels 40.000 keer gedownload en betrouwbaar voorkomt dat het scherm van ongewenste advertenties in de browsers Firefox, Chrome, Safari, Opera en zelfs op Android-apparaten. Echter, de dochteronderneming van Google probeerde opnieuw en opnieuw aan dergelijke reclame blokkades te omzeilen, en “straffen” gebruikers van dergelijke tools voor het succes zelfs met langere commercials uit.

blok advertenties met Adblock Plus YouTube

Mocht YouTube AdBlocker maar gaan een keer, over het algemeen duurt niet lang totdat het gereedschap is de kloof vast. Moet daarom worden afgespeeld op YouTube, ondanks blocker reclame, al een update van kleine gereedschappen meestal helpt.

Blok YouTube-advertentiesDe eenvoudigste manier om YouTube reclame te blokkeren is Adblock Plus.

Reclame moet blijven worden weergegeven, je kunt omgaan met de volgende truc commerciƫle advertenties:

Blok met snelkoppelingen YouTube Advertising

Adblock Plus is mislukt wederom, u kunt blokkeren met deze eenvoudige truc YouTube reclame. Voor dit doel, afhankelijk van de browser die u gebruikt bepaalde toetscombinaties te worden ingevoerd. En dit:

  • Chrome: Ctrl + Shift + J
  • Firefox: Ctrl + Shift + K
  • Opera: Ctrl + Shift + I
  • Internet Explorer: F12

Hebben deze toetscombinaties, die te wijten kan zijn aan een verouderde versie van de browser gebruikt, niet werken. In dit geval, een update of download de laatste versie snel verholpen. Na in het venster dat de console of programma Console optie moet worden gekozen en de volgende code opent in te voeren:

document.cookie ="VISITOR_INFO1_LIVE = oKckVSqvaGw; path = /; domain = .youtube.com"; Window.location.reload ();

YouTube reclameblok ConsoleIn het tabblad Consoloe moet de code worden ingevoerd.

Zelfs de schijn van reclame verboden is – in ieder geval de Banner zal verdwijnen
,

Wees voorzichtig bij het blokkeren van reclame op de favoriete kanalen

is zo nuttig en aangenaam is voor gebruikers om de reclame te omzeilen, uiteindelijk deze inkomsten te zorgen dat YouTube blijft vrij. Nu, noch de video portal, noch de moedermaatschappij van Google uit de financiƫle ondergang. Voor kleinere Chanel echter het gebrek aan reclame-inkomsten kan aanzienlijke gevolgen hebben. Zo won vooral dol op een offerte moeten overwegen uit te schakelen, en de AdBlocker en een paar seconden van de reclame verduren. Dit zorgt ervoor dat YouTube en / of specifieke aanbiedingen vrijblijvend.

map