Geen reclame! Reclame blok met Firefox

Veel gebruikers zoeken op het internet met behulp van Google voor het zoekwoord "Reclame blok met Firefox"Omdat vervelende advertenties en kan een aanzienlijke verhoging van het verkeer. We laten zien hoe gebruikers snel en gemakkelijk vervelende advertenties kunnen zetten met de Adblock Plus te downloaden!

Gewoon reclame blok met Firefox

Firefox is een van Chrome en Microsoft Edge van de meest populaire webbrowsers. De browser is indrukwekkend, niet alleen voor zijn snelheid, maar biedt ook een uniek design en vele nuttige uitbreidingen. Veel commercials zijn ook afgestemd op de browser. Mozilla Firefox kan worden uitgebreid met tal van add-ons en plug-ins die vele functies te vervullen. Deze, het betekent ook om advertenties te blokkeren in Firefox.

Reclame blok met FirefoxReclame blok met Firefox en Adblock Plus

verberg enkel irritante banner advertenties en promotionele video's

Helaas een ad blocker is niet standaard aanwezig in de webbrowser, zodat extra software moet worden geïnstalleerd. Voor dit doel, de uitbreiding Adblock Plus is perfect. De reclame-blok met Firefox biedt vele voordelen. Ad blockers zoals Adblock Plus verblinden niet alleen vervelend banner advertenties en promotionele video's, maar ook tegelijkertijd ongewenste pop-ups te filteren. De reclame is dan ook niet eens gedownload. Op deze manier bespaart de gebruiker alleen in mobiele dataverbindingen waardevolle verkeer.

Stap 1 voor reclame blok met Firefox: Open extensie menu

Ten eerste moet het menu uitbreiding worden geopend in Firefox. Dit wordt gedaan in het menu Extra onder Add-ons.

Advertising Block Firefox-extensie menuOpen het menu Extra en point 'add-ons'

Stap 2: Selecteer Adblock Plus en installeer

Links rubriek worden geselecteerde extensies. In het zoekveld voert de gebruiker de term Adblock Plus en de bijbehorende resultaten binnen enkele seconden zien. Adblock Plus kan nu worden opgezet met een muis op Installeren in de huidige versie op uw eigen computer.

Reclame blok met Firefox Adblock PlusInstalleer Adblock Plus als een browser extensie

Stap 3: de instellingen van de add-ons browser en selecteer herstart

Zodra de extensie is geïnstalleerd, wordt de browser moet worden hernieuwd. In de instellingen van de uitbreiding een aantal nuances en details kan bovendien worden aangepast.

Reclameblok met slimme filter lijsten

Adblock Plus is niet alleen geschikt voor Firefox, maar is ook beschikbaar voor andere web browsers zoals Chrome, Internet Explorer, Opera en Safari om automatisch te blokkeren reclame graphics, inline frames, Java-applets en Flash-reclame in het laden van de website verwijderen. De browser plug-in kan ook worden gebruikt voor het bijhouden en malware te beschermen.

Een stroom zwarte lijst van URL's van reclame stands beschikbaar al- bekende reclame-adressen uit te schakelen. Schrijf het filter lijsten precies voor wat moet worden geblokkeerd, bijvoorbeeld, video advertising op YouTube, Facebook advertenties, flashy banners, pop-ups en nog veel meer. Elke keer dat de gebruiker kan filter lijsten uitschakelen, toe te voegen of zelfs gebruik maken van hun eigen lijsten.

map