Op zoek naar een creatieve naam Tumblr? Voor meer hulp!

Op zoek naar een creatieve naam Tumblr? Voor meer hulp!

Wie start een blog, moet ook een sharenaam! Maar welke moet alleen kiezen? We geven inspiratie en laten zien hoe je een grote URL te krijgen. vinden nu geschikte naam!

Tumblr is een platform dat iedereen het opzetten van een blog maakt. Hoe te gebruiken en brengt het allemaal aan zichzelf overgelaten. Je kunt foto’s, video’s, muziek en ook gemakkelijk tekst of links op de blog te publiceren. Voor een goed onderhoud van de blog ook downloaden van de Tumblr app biedt. Maar eerst moet je een passende naam nodig …

sharenaamWe laten zien hoe creatief naam Tumblr te krijgen. (Foto: Tumblr, Inc./Redaktion)

De weg naar de oorspronkelijke naam Tumblr

Als u besluit om uw eigen blog op Tumblr op de weg te brengen, moet in de eerste plaats een naam, dat is een URL. Cool en creatieve Natuurlijk heeft hij te zijn, maar het moet een of andere manier past. Zodra je een paar ideeën die u hebt om te beseffen, “Verdomme, die zijn allemaal bekroond!” Maar geen paniek – er is meer dan genoeg gratis naam. De volgende tips, kan iedereen zijn ideale en unieke Tumblr URL vinden.

Inspiration op naam generatoren

Een manier om de naam van een speciale Tumblr krijgt is een generator. En dat zijn er nogal wat op het net en de meeste van spit gelijk is aan een aantal van de naam. We hebben ook een keer geprobeerd een en waren blij onder een andere naam als johnnydepphauntedmypony of crushallwhisperdrops. Om te beginnen, niet zo slecht – in ieder geval zijn ze creatief en wel grappig. De ene of de andere, de voorstellen ook helpen om hun eigen brainstorming begonnen.

  Looking for creative Tumblr name? For more help!

Share Name GeneratorEen optie is een naam generator. (Foto: Tumblr, Inc./Redaktion)

De echte naam

klinkt misschien uncreative – maar is niet zo unclever. Past niet alleen in een, het is ook uniek in veel gevallen. Als de naam al bezet is of is niet origineel genoeg is, kun je ook verdubbelen lettergrepen van de naam, zoals annanna of kathariririna.

Naam voor willekeurige Tumblr blogs

Als u wilt splitsen op de blog van uw stemming volstrekt willekeurige foto’s die niet kunnen worden toegeschreven aan een bepaald onderwerp, dan kunt u op te halen op de naam delen, ook. De blogger blijkt heel duidelijk dat er slechts willekeurige inhoud die quasi weerspiegelen een ander leven. Voorbeelden hiervan zijn:

  • derde leven
  • youneverfindmehere
  • escapingmymind

Combinatie van belangen

Een eenvoudige maar even ingenieuze variant om de juiste naam te vinden, hebben hun eigen belangen. Men moet overwegen wat zijn dingen die je het meest. Wat zijn we geïnteresseerd in? Hoe kunt u uw vrije tijd door te brengen? Wat drijft een? Of wat zijn dingen die je echt wilt “praten” op de blog. Dit kan dan worden ontwikkeld super één naam. Dat zou er als volgt uitzien:

  • Men kan witte chocolade + strand = whitechocolateandsand
  • veggiemarie (als je een vegetariër en Marie’s)
  • Maggie smash (Maggie een volleyball houdt)

sharenaam belangenDe toepasselijke naam voor Tumblr kan worden gemaakt van de eigen belangen. (Foto: Tumblr, Inc./Redaktion)

De resultaten zijn niet alleen vindingrijk, maar ook heel persoonlijk.

geeft u de naam onder een motto

Wie wil zijn blog te maken op een bepaald motto, kan ook de Tumblr uiten met zijn naam. Een voorbeeld zou zijn: sex.drugs.rocknroll. Wie spontaan niet denken aan iets dat ook kan gaan van een Google-thema zoeken gemakkelijk.

  Wat is Tumblr? Antwoorden Gibt is hier!

Tekstregels uit films, muziek of kunst

Perfect voor degenen die een favoriete film of een favoriet boek te hebben. En tekstregels uit nummers zijn super geschikt als een naam. Zo ziet men op het eerste gezicht, om welk genre het is.

map