Blog of hele Tumblr-account te verwijderen: Hoe

Bloggen heeft zijn aantrekkingskracht verloren? We laten zien hoe het hele Verwijder Tumblr-account en zal alle berichten uit het netwerk verwijderen of kan ontdoen van slechts een secundaire blog te krijgen. direct aan de slag!

Hoewel gebruikers in de VS, India en het Verenigd Koninkrijk duidelijk in real blogger stemming, de stormloop houdt dit land onder controle. In aanvulling op Facebook, zijn er andere netwerken echt niet makkelijk. Elke gebruiker krijgt op Tumblr een blog kan maken op wil, en er ook zeer comfortabel raushauen berichten - hetzij via het online platform of via de Tumblr app download.

Verwijder Tumblr-accountverwijderen of Tumblr account te verwijderen slechts een secundaire blog - laten we u zien hoe! (Afbeelding: Screenshot Share / Redactie)

De gehele Tumblr-account te verwijderen: Hoe

Iedereen die volledig het plezier van bloggen heeft verloren of Tumblr wil zijn terug te keren om andere redenen kunnen dit doen zonder al te veel inspanning. Voordat u begint met het verwijderen, moet u zich bewust van de impact die heeft:

  • (1) Als de account wordt verwijderd, zodat alle blogs die worden uitgevoerd in het kader van de rekening verdwijnen. Dat wil zeggen dat alle berichten en gegevens worden geschrapt en verdwijnen uit het internet.
  • (2) De gebruiker wordt verwijderd uit alle groepen waarin hij actief was.
  • (3) De rekening kan niet meer herstellen. De verwijdering is definitief.

Hoe kan ik de rekeningen

Wie wil precies dat en nog steeds wil zijn Tumblr-account te blussen, nu doet het volgende:

Verwijder Tumblr account loginTen eerste, moet u zich registreren op Tumblr. (Afbeelding: Screenshot Share / Redactie)

  • Eerst moet de gebruiker deze pagina van Tumblr wordt geopend. Daar kunt inloggen met hun e-mailadres en wachtwoord.
  • Nadat de gebruiker op het tandwiel in de rechterbovenhoek. De gebruiker zal dus de instellingen van hun eigen accounts.
  • Heeft de gebruiker scrolt naar de onderkant van het scherm, vindt hij er Wissen-toets rekening. bevestigde de operatie moet opnieuw door te klikken op Ja, mijn account en blog te verwijderen.
  • Dus dat er geen andere dan simpelweg zijn eigen Tumblr-account kunt verwijderen, moet de gebruiker alle relevante gegevens nu in te voeren: blog URL, wachtwoord en gebruikersnaam.
  • Ten slotte hebben we nog eens bevestigd van het proces voordat alle gegevens worden verwijderd.

Verwijder slechts een secundaire blog op Tumblr

Veel opgenomen op Tumblr niet alleen een blog, maar meerdere. Tumblr laat zijn gebruikers alleen individuele blogs ook verwijderen. Zo kunt u zich te ontdoen van uw blog te krijgen en nog steeds zijn rekening te houden.

NB: Er is één voorwaarde waaraan moet worden voldaan: Een secundaire blog mag alleen worden verwijderd als zij de enige beheerder. Mochten er andere beheerders kunnen de werking al uit te voeren, de blog blijft intact. Het enige dat is verwijderd is de link naar uw eigen rekening.

Verwijderen werkt vergelijkbaar met de rekening. Dus ga je nadat je bent ingelogd op Tumblr, eerst naar de instellingen. De blogs die u eigenaar zal worden getoond in de marge. De blog, die moet worden verwijderd, is geselecteerd. Nu u gaat u naar het einde van de pagina waar de knop verschijnt blog verwijderen.

map