Wat is Tumblr? Antwoorden Gibt is hier!

Wat is Tumblr? Antwoorden Gibt is hier!

Terwijl Tumblr lang zeer succesvol geweest in de hele wereld, kan men zich afvragen in dit land nog steeds: Wat is Tumblr? We laten zien hoe het werkt en wat maakt het anders dan anderen. nu losbloggen!

Afgezien van Facebook, zijn er sociale netwerken in dit land echt moeilijk. LinkedIn, Instagram, Pinterest en Tumblr hebben miljoenen fans over de hele wereld een verzamelden zich achter hem – maar in Duitsland deze diensten niet echt op gang. Ze zijn allemaal zowel online als via één platform beschikbaar en ga via de app – zoals het downloaden van Tumblr app shows.

Wat is TumblrWat is Tumblr, eigenlijk? We verduidelijken!

Wat is Tumblr precies?

Allereerst, de “harde feiten” om het fenomeen: is Tumblr opgericht in 2007 door de Amerikanen David Karp en Marco Arment en verkocht aan Yahoo in het voorjaar van 2013.

Op Tumblr is een combinatie van sociaal netwerk, zoals Facebook en microblogging-platform. De naam beschrijft heel precies hoe de dienst werkt. Dus Tumblr afstammen van Engels te tuimelen, wat zoveel betekent als iets verknoeien. Figuurlijk dus moet duidelijk worden gemaakt dat de gebruikers moeten gewoon eruit te komen en vrij blog berichten uit te gooien en moeten. De bekende blogger Jason Kottke had de notie Tumbleblogs al jaren geleden bedacht en gedefinieerd dit soort delen als een “quick and dirty stream of consciousness”.
Delen heeft op dit moment bijna 35 procent van de sterkste in de Verenigde Staten. Maar ook in India, Japan, Groot-Brittannië en Brazilië, de service is populair. Begin 2015, het platform had meer dan 200 miljoen blogs en nu stonden met de inschrijvingen vlak voor de biljoen limiet.

Hoe werkt Tumblr & wat moet worden overwogen?

Wat is Tumblr nu precies en wat kun je doen? Als de gebruiker heeft geregistreerd bij de service, het wordt automatisch een eigen blog met de volgende URL: username.tumblr.com. Net als bij uw eigen domein, deze blog is toegankelijk op het net. Iedereen die wil mag ook meerdere blogs voor verschillende onderwerpen te creëren. Het leuke van Tumblr is dat men zijn eigen blog om ideeën en wensen kunnen maken – er zijn honderden ontwerpsjablonen. Degenen die het te proberen, maar het kan en zo zorgen voor een zeer unieke lay-out met HTML, CSS.

Daarnaast kunnen gebruikers toegang krijgen tot een soort nieuwsfeed, zoals we die kennen van Facebook. Naar aanleiding van een andere blogger, kunt u waar de huidige berichten te zien. Daarnaast wordt u geïnformeerd over nieuwe volgelingen, etc ..

Wat is Tumblr berichtenalles is toegestaan ​​op Tumblr eigenlijk geplaatst: video’s, foto’s, citaten, links, …

Wat kunnen worden geplaatst?

Eigenlijk zijn er geen grenzen als het gaat om het plaatsen op je eigen blog. Dus kon de vraag “Wat is Tumblr?” Met “veel individuele prikborden, waar alles is toegestaan” worden beantwoord. U kunt alle soorten multimedia content delen, zoals video’s, foto’s, muziek of andere audio bestanden. Natuurlijk kunt u ook gemakkelijk teksten zoals offertes of Deel links en chatlogs publiceren.

Hoe kan ik andere Tumblr blogs te vinden?

In Tumblr een zoekfunctie is opgenomen, waarover men kan zoeken naar onderwerpen. De resultaten tonen dan vermeldingen die vertaggt waren met de gewenste expressie. Het principe moet de meest uit zijn van Twitter of Instagram bekend. Men kan haar posten te voorzien van labels, zodat bijpassende elementen, zodat ze zullen worden gevonden.

Als men een bijdrage wil, kun je het de voorkeur, dat is zeer vergelijkbaar met Liken op Facebook. Een commentaar functie bestaat niet, echter. maar het heeft de mogelijkheid om gegevens op “Overnemen” – dat is te publiceren op zijn eigen blog. Het bericht is gemarkeerd als “Overnemen” en gekoppeld aan de oorspronkelijke invoer.

Wat is Tumblr-gebruikersOp Tumblr, veel kunstenaars, creatieve ravotten enz.

Wat je kunt verwachten op Tumblr?

Op de vraag “Wat is Tumblr” behoort strikt genomen “die zich op Tumblr?” In het algemeen kan worden gezegd dat de blogs hebben een sterke multimedia oriëntatie. Er zijn weinigen die de triviale Food Porn of iets dergelijks te bedienen. In plaats daarvan, veel creatieve mensen, kunstenaars en cultuurliefhebbers rondspringen hier. Het niveau is veel hoger dan in veel andere netwerken. Erg populair zijn bijvoorbeeld onderwerpen zoals reizen, mode, architectuur, kunst, design en fotografie. Zoveel ook Tumblr gebruiken om te realiseren om te delen en te inspireren om te zijn.

map