Score! Hero Cheats: Hoe een football-ster te worden?

In elk level te krijgen houden drie sterren, is uiterst moeilijk. Score! Hero Cheats, De hulp, maar is er niet. Daarom hebben we slimme geavanceerde tips! door te gaan naar de Star nu!

Gamers die de score te downloaden! Hero Android te maken en installeer de iOS-app ontvangen een zeer goed gedaan voetbal simulatie. Het spel is niet alleen verslavend – het roept vooral de ambitie. Wie wil niet nummer één in de nationale ploeg?

Score! Hero CheatsZijn er score! Hero Cheats? (Foto: First Touch Games / Redactie)

Hoe nuttig zijn Score! Hero Cheats?

Gewoon niet genomen. Hoewel er diverse aanbiedingen voor hacks en cheats op het net, Alle ding dat niet kan worden vertrouwd – zouden we zeker niet doen. De dreiging van Trojaanse paarden, virussen of abonnement vallen is gewoon te groot. Daarnaast loopt alleen het risico dat de eigen rekening geblokkeerd en daarmee het hele spel vooruitgang en alle punten zijn verdwenen. We hebben iets beters!

Veelbelovende Tips voor Score! held

Wie willen we zijn verliefd geworden op dit spel waarschijnlijk weet wat we bedoelen: Na een paar rondes, heb je bloed geproefd – nu niet alleen overleven, nu wil je de beste prestaties in elk level te bereiken. Dit is echter niet eenvoudig om altijd alle 3 sterren. Deze trucs en tips om te helpen – en in het vervolg Score! Hero Cheats overbodig!

Tip 1: camera beweegt en Zoom

De standaard weergave is niet altijd het beste overzicht van alle spelers geweest en het hoofd kunnen zien die voor de beste pass. Daarom raden we het gebruik van de zoom-out functie en beweeg de camera vaker. Later in het spel zal leiden tot zo vaak nieuwe mogelijkheden – en dat alles zonder score! Hero cheats.

Score! Hero Cheats ZoomOm uit te zoomen een beter overzicht. (Screenshot: First Touch Games / Redactie)

Tip 2: Effets en bal rotaties

ballen met roterende beweging Spelen is echt iets voor gevorderde spelers – maar een procedure met een enorm effect. Zeker, het is niet altijd gemakkelijk en niet elke keer werken, maar een poging is de moeite waard. Wie speelt ballen met Effets kan meer doelpunten scoren.

Tip 3: Patiënt en flexibel play

Het is niet slecht als je wachten tot je de perfecte positie schieten voor een scoringskans hebben bereikt. Tot die tijd, gewoon een oefening in paspoorten. Indien na een balletje nog niet het gewenste effect te bereiken, kan het nuttig zijn om de strategie te herzien. Voordat u naar een project laten meeslepen, misschien maken van een andere manier zin. Dus gewoon tijden zijn vet en te reageren op de huidige omstandigheden.

Score! Hero Cheats schietpositieWacht tot u het beste Schusspostion. (Screenshot: First Touch Games / Redactie)

Tip 4: videoadvertenties brengen geld

Zelfs zonder score! Hero Cheats kun je in het spel voor geld. Als één speelt de freemium-concept in hun handen. Iedereen die op zoek naar een paar van promotionele video’s, krijgt het geld. Iemand, deze strategie zou terughoudend – maar eigenlijk het doet geen pijn. Met het geld dat je kunt maken, onder andere mislukte passes omgekeerd. De verbinding met Facebook brengt ook geld.

Tip 5: Oefening baart kunst

Een manier om alle sterren te krijgen, is gewoon om bepaalde niveaus en situaties steeds weer te herhalen. Soms is een andere tactiek helpt, soms is het de laatste vonk van het geluk dat één ontbrak. Door herhaling zal u ook bekwaam.

Score! Hero Cheats RepeatHerhaal levels en beweegt. (Screenshot: First Touch Games / Redactie)

Tip # 6: Focus ligt bij de poorten Shooting

Integendeel, een goed bedoeld advies, in plaats van een handige truc: U moet zich richten op wat echt belangrijk is – de poorten schieten. Hoewel het leuk om alle sterren te wissen en te voldoen aan de voorwaarden zou zijn, is het spel niet ontworpen. Het kan ook zijn een paar sterren minder een superster. Dus niet bijten en veel plezier!

map