Kinox.to: Stroom naar alternatieve domeinen 2023

Kinox.to: Stroom naar alternatieve domeinen

met de Kinox.to stroom kan worden uitgevoerd films & Bekijk series gratis. Lees hier hoe u de stroom gebruiken, zelfs als de site is geblokkeerd!

Wie de Kinox.to: Stroom gebruikt, is op dit moment juridisch nog steeds halverwege aan de veilige kant. Volgens de huidige wetgeving, de exploitant van de site alleen te plegen inbreuk op het auteursrecht. Hoe lang het zal zo blijven, is momenteel niet in zicht. Maar er zijn steeds meer zinnen tegen de aanbieders van diverse streaming services – het meest recent kinox.to geweest of movie4k.to verboden in Oostenrijk. Degenen die willen de huidige grijze gebied in Duitsland te exploiteren, kan dat downloaden app met de Kinox.to mobiele doen.

Kinox.to stroom in Oostenrijk verboden

Wie wil zien voor lauwe films en series moeten beginnen aan semi-legale wegen – en wees er snel bij. Omdat de pagina’s van leveranciers zoals kinox.to of movie4k.to worden vergrendeld in steeds meer Europese landen. Op dit moment is dit het geval in Oostenrijk, waar het Hooggerechtshof Internet providers gevraagd had copyright twijfelachtige sites te blokkeren. In het zuiden van buurland is een Kinox.to streamen niet meer mogelijk. In Duitsland, de site is op dit moment nog steeds online. Hoe lang blijft het op die manier, echter, is in de sterren.

geblokkeerde website? Hoe kan hoe dan ook streamen

Sinds lockout voor Kinox.to op de agenda, de website verwijst nu naar alternatieve internetadressen. Dus laten we nieuwe films, series en documentaires te streamen in de volgende domeinen:

  Kinox.to offline: help alternative domains and app
  • http://Kinox.TV
  • http://Kinox.AM
  • http://Kinox.NU
  • http://Kinox.PE

Zie alle sites visueel hetzelfde als het origineel, en zijn voorzien van alle inhoud die ook wordt aangetroffen op Kinox.to. Naast het adviseren van de aanbieder van de site om de Google openbare DNS-server te gebruiken 8.8.8.8 of als alternatief één of VPN’s of een gratis Tor Browser – al het gereedschap rond het net om anoniem te verplaatsen.

Kinox.to stroomKinox.to: gedeelde stroom alternatieve domeinen. (Screenshot: Kinox.to/Redaktion)

Zijn er juridische gevolgen voor de gebruikers?

De algemene opvatting streaming films of series op het moment niet als strafbare feiten behandeld. Er wordt gesteld dat er geen kopieën worden gemaakt op uw eigen computer voor de pure streaming, die de eigenlijke inbreuk zou betekenen. Er zijn geen gevallen bekend zijn, in ieder geval in Duitsland, waar het ging om te waarschuwen gebruikers van het portaal. geen drastische sancties te verwachten – geleden in tegenstelling tot een paar jaar toen illegale filesharing – zelfs als de juridische situatie zou moeten veranderen in de toekomst, zijn goed. Als een precedent de waarschuwing van Redtube gebruikers die op dit moment nog niet volledig begrepen zijn hier van toepassing. In het ergste geval te verwachten een waarschuwing getoond op ongeveer 150 euro kosten van de advocaat en de kosten van de schade. dat zou ongeveer 10 euro cinema of de kosten per film.

map