Zes afleveringen donkerste Berlin: 4 blokken in de stroom

Zes afleveringen donkerste Berlin: 4 blokken in de stroom

4 blokken Stroom op zoek naar? De zes-delige serie die zich afspeelt in Berlijn Neukölln, heeft overtuigd publiek en critici. hier waar je kunt zien ze legaal.

Wie denkt dat hij kan ongevaarlijk na het downloaden van de Kinox.to app of aan de zijkanten van Burning Series om de huidige hoogtepunt Duitse tv-productie te streamen, heeft het mis. Want wat was eerder een juridisch grijs gebied, was illegaal mei door een arrest van het Europese Hof. Wat betekende dat iedereen maakt alleen strafbaar door het prestige van de titel, ook al geeft hij geen films of series of gedupliceerd.

4 blokken StroomDe 4 blokken streamen is de serie hoogtepunt dit jaar. (Fig TNT)

In deze drie manieren, is er de wettelijke 4 blokken streamen

Als u de uitzending data TNT gemist, kan worden gebruikt om 4 blokken legaal streamen in de volgende drie manieren:

  1. Bij Sky serie met de Sky Entertainment ticket voor 9,99 euro per maand speelbaar.
  2. Vodafone biedt maandelijks 17,99 euro en met TV HD Premium Kabel 4 blokken in de stroom.
  3. Met IPTV Telekom is er de Duitse productie, zowel in de grote tv-pakket voor EUR 19,99 per maand of TV-pakket film voor 6,99 euro per maand.

De meest succesvolle Duitse reeks ooit in Berlijn Neukölln gespeeld

Een Duitse serie in de stijl van de Sopranos (die doet denken aan het niet alleen de naam van het hoofd van het gezin) kan alleen maar mislukken, maar eigenlijk. Als men denkt en is verbaasd wanneer je de eerste paar minuten zag vier blokken. De Duitse productie van de betaal tv-zender TNT is de verrassing van het jaar. Zes afleveringen lang, kan men waarnemen in unsparing beelden een Libanees gangster gezin in Neukölln. In tegenstelling tot gelijkaardige producties van de publieke omroepen volledig aan de pedagogische aanpak ontbreekt. In plaats daarvan ziet u afbeeldingen van Berlijn zoals het werkelijk is – op zijn minst vergelijkbaar. Zelfs in vergelijking met series van particuliere zenders uit 4 blokken kan stroom zich positief onderscheiden door de kwaliteit van representatie. Een absolute must in deze serie zomer!

  The Top 10 Movies 2016

Het tweede seizoen van 4 blokken is reeds al gepland

Nog voor de seizoensfinale productie werd geoogst zo veel aanmoediging en uitstekende reviews die het volgende seizoen is al genomen. Potentieel voor een vervolg is zeker meer dan genoeg beschikbaar. Wanneer zal er dan zien het tweede seizoen, is nog niet bekend. Vermoedelijk zal het een jaar in beslag nemen aan de kijkers van de betaal tv-zender TNT leren als met Ali "Toni" Hamady en zijn familie blijft. Zelfs als het geeft dan ook de vier blokken streamen op Sky, Vodafone en Telekom, valt nog te bezien.

map