Ondanks de vervolging Kinox.to operators, het portaal geniet onder filmfans grote populariteit. is Kinox.to veilig of illegale terrein? Hier kunt u alle feiten te krijgen om de rechten!

Streaming diensten op de nieuwste films en series raakt natuurlijk brengen de ogen van elke film freaks schijnen. Als de stromen worden dan ook moeten lauw, bijna niemand komt meer omheen. Dit komt ook tot uiting in het aantal gebruikers op het Kinox.to Portal en het downloaden van de app Kinox.to. Echter, het gezond verstand zou moeten scepsis provoceren wanneer films die net in de bioscoop, plotseling ook gratis op het net.

Kinox.to veilig

Als de gebruiker op Kinox.to zeker?

Kinox.to is verre van zeker. Rekening houdend met aan de ene kant, de kant van de operator, is het duidelijk dat fracturen van het copyright aanwezig zijn en dat is strafbaar. Hoewel de exploitanten afstand te nemen van de beschuldiging dat stromen bieden en het formuleren van de aan hun kant dus:

Kinox.to zeker FAQ

In dit land, maar dat betekent niet de illegale daad te veranderen. Zelfs als de exploitanten bieden geen live streams zelf, zij in strijd met de Auteurswet 15 alleen door de links naar de streams voor de paragraaf §. Die stelt dat alleen de auteur (en gebruikte derden) hebben het recht om te verspreiden, te reproduceren en openbaar beschikbaar zijn. Dit maakt het ook de gebruiker veroorzaakt misdrijf.

Voor wat betreft illegale Kinox.to: Gevolgen

Of het nu de gebruiker maakt het strafbaar kijken naar illegale stromen, is op dit moment controversieel. Het punt is: zelfs bij het streamen van data tijdelijk opgeslagen in het RAM-geheugen, dat is al een overtreding in principe. De gebruiker is dus in strijd is in paragraaf § 53 van de Auteurswet tegen het deel het gebruik van "illegale bron." Tot nu toe werden er geen waarschuwing brieven verstuurd aan gebruikers van Kinox.to. Maar zou het zelfs zo ver, hebben gebruikers de volgende consequenties:

  • Gebruikers moeten administratief verbod ondertekenen, nooit om beelden opnieuw te kopiëren.
  • Vorderingen tot schadevergoeding moet worden betaald: Deze komen voort voor een deel van de juridische kosten, die ongeveer 150 euro zijn. Het tweede deel is afgeleid van de daadwerkelijk geleden schade. Hier ongeveer 10 euro voor de film (of video verhuur) worden berekend per film.

Gebruiker is veiliger zonder Kinox.to

Degenen die willen om zich te distantiëren van piraterij, grijze gebieden en illegaliteit, moet uit de buurt blijven van deze en andere streaming portals van deze aard. De gebruiker is zeker in elk geval alleen zonder Kinox.to. Die gebruik maakt van de stromen vervolgd kunnen worden.

Kinox.to veilig alternatief

Dit betekent niet dat elke streaming aanbod is gelijk aan illegaal. Er zijn heel legale alternatieven. Tegen maandelijkse kosten kunt u genieten van films, series en Co. legaal op Netflix, max kathedralen, horloge ooit, Google films en Amazon Instant Video. Er zijn ook gratis diensten, zoals YouTube of Vimeo, waar u grote klassieke kunt bijhouden. Zo heeft zijn toestemming gegeven voor het streamen als deze portalen van de auteurs is het legaal. Dit is niet het geval met Kinox.to, hier zijn films zonder het bezit van de licentie uit te zenden. Daarom kan de gebruiker niet zeker met Kinox.to.

Opmerking: Voeg daarbij dat de politie al bevestigd dat achter Kinox.to ook professioneel cybercriminaliteit, die nog steeds schuwt van doodsbedreigingen hetzij voor brandstichting. Daarnaast worden afpersing en belastingontduiking operators verdachte. Ook valt movie4k.to in deze categorie.