Die op de Movies 2016 staat te popelen om hier te komen proeven van de beste debuten van het jaar. Hier is de tien meest spannende strips die u niet mag missen!

Actualisering van 7 december 2016:

Ondertussen is de film 2016 loopt ten einde en er waren een paar verrassingen die we hadden vorig jaar niet op het scherm. Onder deze tien films in 2016 absolute verrassing succes, moet je kijken naar het einde van het jaar ook:

  • Toni Erdmann. Een drama van Maren Ade met Sandra Hüller en Peter Simonischek.
  • Aankomst. Een science fiction film van Denis Villeneuve met Amy Adams en Jeremy Renner.
  • Zoomania. Een geanimeerde thriller van Disney.
  • Paterson. Een drama van Jim Jarmusch met Adam Driver en Golshifteh Farahani.
  • Before The Dawn. Drama door Maria Schrader met Josef Hader en Barbara Sukowa.
  • Fabeldieren en Waar te vinden. Fantasy film geregisseerd door David Yates met Eddie Redmayne en Katherine Waterston.
  • Doctor Strange. Superherofilm geleid door Scott Derrickson met Benedict Cumberbatch en Tilda Swinton.
  • Captain Fantastic - Zodra de wildernis en terug. Indie drama door Matt Ross met Viggo Mortensen en George MacKay.
  • Elle. Franse psychologische thriller van Paul Verhoeven hoofdrol Isabelle Huppert en Anne Consigny
  • Niet inademen: psychologische thriller van Fede Alvarez met Stephen Lang en Jane Levy.

Het originele artikel van 17 december 2015

Editor's Choice: In plaats daarvan, de strepen op juridisch twijfelachtig sites als cinema box streamen oasis of zelfs mobiele telefoon om te bekijken via Kinox.to app te downloaden deze titels te beteugelen de uitstekende beeld- en geluidskwaliteit en de sfeer van een bioscoop.

Movies 2016

De 10 beste films van 2016

Onze top 10 films voor het komende jaar:

1. Batman tegen Superman: The Dawn of Justice (Originele titel: Batman v Superman: Dawn of Justice)

In de actievolle superheld film van Zack Snyder, de DC striphelden Batman en Superman voor het eerst ontmoeten. Ben Affleck Batman en Laurence Fishburne en Diane Lane een hoog niveau strips in andere rollen, waarbij de twee ongelijke superheld een even aangenaam verschaffen snelle duel.

2. Suicide Squad

In plaats daarvan superheld in tweevoud geleverd met Suicide Squad een hele collectie anti-helden op het grote scherm. Ook na het indienen van een DC Comics is deze strook om nog donkerder, vuiler en genadeloos, zoals in The Dark Knight Rises.

3. Deadpool

Ook gerangschikt op drie van onze top 10 lijst is er een stripboek adaptatie - maar dit keer van het Marvel universum. Met de spin-off van het achtste deel van de X-Men-serie raakt theaters, dat zich richt op de cynische Deadpool aka Wade Wilson en stand zijn vlijmscherpe verbale uitwisselingen.

4. The Hate volle acht

Na alle ophef strip (of The H8ful Eight of hatelijke 8) echte mannen komen met The Hate volle acht eindelijk op het doek. Geschreven en geregisseerd afkomstig van Tarantino, die samen met Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Tim Roth en - Liefde voor altijd - Michael Madsen superhelden divisie kunnen ziet bleek.

5. Zoolander 2

Iets androgyne, deze modieuze is in Zoolander 2 in de verouderde voormalige supersterren van de high-fashion wereld Derek en Hansel proberen om opnieuw te nemen aan deze absurde komedie genie voet in de mode-industrie. Zeker een van de grappigste films 2016th

6. Warcraft: The Beginning

Voor tien jaar, de plannen om de inhoud van de video game-universum op film bestaan ​​uit te voeren. 2016 is nu klaar te zijn. Na oorspronkelijk Sam Raimi werd belast met de richting, (de zoon van David Bowie) nam dit werk in een korte tijd Duncan Jones. Het resultaat is een actievolle fantasy avontuur dat niet alleen fans van de game series zal boeien.

7. Hail, Caesar!

2016 is er na de West-remake True Grit en de muziek drama Inside Llewyn Davis eindelijk zag een Coen Brothers film, die doet denken aan Fargo of Burn After Reading: Hollywood in de jaren '50, George Clooney en Tilda Swinton en krankzinnig verhaal!

8. The First Avenger: Burgeroorlog (Originele titel: Captain America: Civil War)

2016 is het jaar van superhelden. Met The First Avenger: Civil War is het vijfde en laatste film van deze soort - in ieder geval niet op deze lijst. Chris Evans als Captain America, Robert Downey Jr. als Iron Man en Scarlett Johansson als Natasha Romanoff aan het team van de Avengers neemt om de mensheid wederom te redden.

9. The Revenant - De repatrianten (Originele titel: The Revenant)

De visueel verbluffende strepen met Leonardo DiCaprio gebaseerd op de roman van de Totgeglaubte door Michael Punke en vertelt van een episch duel één Trapers met een grizzly.

10. The Huntsman: Winter War

Plaats 10 van onze top films in 2016, de donkere fantasy avontuur met Chris Hemsworth en Charlize Theron. With The Huntsman: Winters was de prequel van Snow White and the Huntsman, die is gebaseerd op het sprookje Sneeuwwitje komt naar theaters.